!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
option-D:
Γιατί μου στείλατε στον αγύριστο την κλωτσιά; Ήταν πολύ αστεία :llol:
Τα μεμέ της κοπελιάς σας πείραξαν;
xenos:
--- Quote from: VasmaV on March 11, 2010, 05:16:19 PM ---
--- Quote from: xenos on March 11, 2010, 04:42:25 PM ---
--- Quote from: VasmaV on March 11, 2010, 03:58:14 PM ---
--- Quote from: option-D on March 11, 2010, 02:07:08 PM ---Καλά, η επιλογή κινητού με GPS και 16GB είναι σοβαρό αυτοκινητιστικό ζήτημα.. :llol:
Μην το ακούσει ο Σάμπας και του πέσουν βαριά τα 16 γίγα μόνο..
--- End quote ---
Μάνο πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βλέπεις ότι η επιλογή GPS συσκευής είναι αυτοκινητιστικό ζήτημα, το οποίο μπορεί να ενδιαφέρει αρκετούς, αλλά ίσως όχι εσένα...πάντως με ένα καλό GPS με accelerometer (όπως το omnia) μετράς μέχρι και G και γωνίες drift, με αρκετά καλή ακρίβεια ;)
--- End quote ---
Υπάρχει τέτοια εφαρμογή σε win mobile? Ινφο? :-\
--- End quote ---
PocketGForce, μέτραει g σίγουρα, το χα στο touch diamond και δούλευε super
--- End quote ---
To βρήκα αυτό που λες αλλά βλέπω ότι μόνο g μετράει. Ήλπιζα να κάνει κάτι παραπάνω...
nmwisima:
--- Quote from: xenos on March 12, 2010, 11:42:40 AM ---
--- Quote from: Kotsovolos on March 12, 2010, 09:58:33 AM ---Γ@μω την πουτ@ν@ μου...σορρυ αλλα τα εχω παρει. :tanevramou:
Δευτερη φορα που ...Κλασικα ειχαν βουλωσει οι υδροροες.
Ποσο θα παει αυτη η κατασταση.
Και το χειροτερο ειναι οτι το αμαξι μολις εκλεισε 3ετια και δε νομιζω να με καλυψει η εγγυηση.
--- End quote ---
Κώστα μήπως το παρκάρεις κάτω από δέντρα και πέφτουν φύλλα κλπ συχνά? Εγώ, για τον φόβο των Ιουδαίων, αποφεύγω να παρκάρω κάτω από δέντρα, ιδιαίτερα πεύκα.
--- End quote ---
Πέφτουν Ιουδαίοι από τα πεύκα??? :llol: :llol: :llol: :llol:
xenos:
--- Quote from: bill_viper on March 11, 2010, 06:58:55 PM ---
--- Quote from: nmwisima on March 11, 2010, 06:54:48 PM ---
--- Quote from: haris_nc on March 11, 2010, 06:36:41 PM ---Επειδη δε ξερω τι εννοεις για καντο λιανα,δεν ειδα καθολου χτες,αν και αυτοι απο το καναπε καλα τα λενε,οπως και πολλοι αλλοι..... ::-
--- End quote ---
Δεν βγήκε ποτέ στον αέρα η χτεσινή εκπομπή.
--- End quote ---
Είχαν τεχνικό πρόβλημα, κάποιες οπτικές ίνες παρέδωσαν πνεύμα, και δε μπορούσε να μεταδοθεί η εκπομπή από τη Θεσ/κη.
--- End quote ---
--- Quote from: VasmaV on March 11, 2010, 07:10:42 PM ---or so they said ;)
--- End quote ---
Έχει δίκιο ο Βασίλης, καθώς πρόκειται για συνομωσία των νεφελίμ! :-X Απόδειξη αποτελέι η μετέπειτα επίσκεψη ομπάμα με πράξεις που εξόργισαν τον προεξάρχοντα της Λευκής Αδελφότητας βασιλέα Βελιάλ εκ του γένους Μαλτσέχ! :-X
--- Quote ---Όλοι μα όλοι αναρωτιούνται, γιατί ο Πλανητάρχης Ομπάμα προσκύνησε τον βασιλιά Αμπντουλάχ της Σαουδικής Αραβίας και του φίλησε το χέρι παραβιάζοντας το πρωτόκολλο των ΗΠΑ σύμφωνα με το οποίο, ο πρόεδρός τους ποτέ δεν υποκλίνεται σε βασιλείς.
Ο Ομπάμα όμως δεν είναι ένας οποιοσδήποτε πρόεδρος. Είναι, όπως έχουμε ξαναπεί, ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ που προέρχεται από την Μαύρη Αδελφότητα των Νεφελίμ που κυριαρχεί στην Ευρώπη (γνωστή και ως Μαύρη Αριστοκρατία) και έγινε αποδεκτός από την Λευκή Αδελφότητα των Νεφελίμ που κυριαρχεί σε όλο τον Πλανήτη με έδρα την υπόγεια Λευκή Πολιτεία που βρίσκεται στην έρημο Τάκλα Μακάν της βόρειας Κίνας και εκπροσωπείται από τον Λευκό Οίκο.
Ο Αμπντουλάχ δεν δέχθηκε τυχαία την υπόκλιση και το χειροφίλημα από τον Ομπάμα, αφού και οι δύο ανήκουν στην Μαύρη Αδελφότητα και οι ενέργειες του Αμπντουλάχ ήταν καταλυτικές για την πρόσφατη ειρήνευση των δύο αδελφοτήτων και την προώθηση του Ομπάμα στη θέση του "εκλεκτού" που θα προσπαθήσει να ειρηνεύσει τον πλανήτη, που ενωμένος θα δεχθεί τον παγκόσμιο ηγέτη τον ητοιμασμένο από την Λευκή Αδελφότητα , τον οποίο κανένας ως τώρα δεν είδε δημόσια.
Δείτε το βίντεο της υπόκλισης, την οποία ο Λευκός Οίκος δήλωσε οτι δεν....είδε, αφού η ενέργεια του Ομπάμα εξόργισε τον προεξάρχοντα της Λευκής Αδελφότητας βασιλέα Βελιάλ εκ του γένους Μαλτσέχ.
--- End quote ---
:angel: :llol: :P
xenos:
--- Quote from: plokamhs on March 11, 2010, 09:41:15 PM ---
--- Quote from: nmwisima on March 11, 2010, 06:31:46 PM ---
--- Quote from: VasmaV on March 11, 2010, 06:26:13 PM ---για τον Α. ειδικά, εγώ είμαι administrator :P :P ...πάντως οφείλω να παραδεχτώ οτι χειρίζεσαι τη λέξη gay με μεγάλη ευχέρεια :P :P :P
--- End quote ---
Oυυυυυυ, περνάει στην αντεπίθεση!!!! :yeah: :yeah: :yeah:
Να ρωτήσω κάτι τώρα, ξέρει κανείς τι έγινε με το ράδιο αρβύλα εψές???????????????????????
--- End quote ---
Παντως μετα απο την Τζουλια δεν εχω δει αλλα τηλεοπτικα προσωπα που να ειναι τοσο ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ η χρηση ουσιων ενω ειναι στον αερα...
--- End quote ---
Δλδ? :????:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version