!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
xenos:
--- Quote from: VasmaV on March 11, 2010, 03:58:14 PM ---
--- Quote from: option-D on March 11, 2010, 02:07:08 PM ---Καλά, η επιλογή κινητού με GPS και 16GB είναι σοβαρό αυτοκινητιστικό ζήτημα.. :llol:
Μην το ακούσει ο Σάμπας και του πέσουν βαριά τα 16 γίγα μόνο..
--- End quote ---
Μάνο πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βλέπεις ότι η επιλογή GPS συσκευής είναι αυτοκινητιστικό ζήτημα, το οποίο μπορεί να ενδιαφέρει αρκετούς, αλλά ίσως όχι εσένα...πάντως με ένα καλό GPS με accelerometer (όπως το omnia) μετράς μέχρι και G και γωνίες drift, με αρκετά καλή ακρίβεια ;)
--- End quote ---
Υπάρχει τέτοια εφαρμογή σε win mobile? Ινφο? :-\
XrhstosZ:
παντως κατι ακουσα οτι το ομνια το δινανε 200ε σε στυλ στοκ πριν λιγες μερες :-) εγω το πηρα απο ενα φιλαρακι σε πολυ καλη τιμη πολυ ωραιο τηλεφωνο!
HOUZIK:
--- Quote from: xenos on March 11, 2010, 04:42:25 PM ---
--- Quote from: option-D on March 11, 2010, 02:07:08 PM ---
--- End quote ---
πάντως με ένα καλό GPS με accelerometer (όπως το omnia) μετράς μέχρι και G και γωνίες drift, με αρκετά καλή ακρίβεια ;)
--- End quote ---
--- End quote ---
Εκτος απο τις επωνυμες και ακριβες συσκευες, accelometer εχουν και τα φτηνα κινητα της chinavasion που λεγεται οτι χρησιμοποιουν πλακετα της samsung
VasmaV:
--- Quote from: xenos on March 11, 2010, 04:42:25 PM ---
--- Quote from: option-D on March 11, 2010, 02:07:08 PM ---Καλά, η επιλογή κινητού με GPS και 16GB είναι σοβαρό αυτοκινητιστικό ζήτημα.. :llol:
Μην το ακούσει ο Σάμπας και του πέσουν βαριά τα 16 γίγα μόνο..
--- End quote ---
Μάνο πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βλέπεις ότι η επιλογή GPS συσκευής είναι αυτοκινητιστικό ζήτημα, το οποίο μπορεί να ενδιαφέρει αρκετούς, αλλά ίσως όχι εσένα...πάντως με ένα καλό GPS με accelerometer (όπως το omnia) μετράς μέχρι και G και γωνίες drift, με αρκετά καλή ακρίβεια ;)
--- End quote ---
--- End quote ---
PocketGForce, μέτραει g σίγουρα, το χα στο touch diamond και δούλευε super
VasmaV:
--- Quote from: ARTZAN on March 11, 2010, 05:51:51 PM ---ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ MONDERATOR KAI POIOS EINAI AYTOS...OTAN ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΟΛΟΥΣ....ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΟΥ....[/u]
--- End quote ---
φιλέ μου ARTZAN καλως ήρθες, και πραγματικά μπραβο σου που πήρες τον A. χαμπάρι τόσο γρήγορα...ελάχιστοι το χουν καταφέρει :P :P :P
ΥΓ
please μην γραφεις με κεφαλαία
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version