!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#5]
haris_nc:
Θα βαλουμε και αλλα γελια τοπικ τυπου/τι μουσικη ακουτε,τι καλτσες φορατε οταν οδηγειτε mx5,και αλλες τετοιες χαζομαρες??????
philosopher:
Εξαρτάται πάντα τι θες να κάνεις με το αμάξι σου.
Εγώ πχ παρόλο που δε βλέπω το μιάτα του δάσκαλου σαν ιδάνικό δε θα έβαζα ημίαιμο μπάκετ γιατί απλά δε βρίσκω το λόγο.
Πλευρική στίριξη έχουν ικανοποιητική τα δικά μου, ωραίο και βολικό είναι ποιός ο λόγος να το αλλάξω?
Για να παω στο ίδιο, απλά πιο μουράτο και να δώσω και δυο χιλιάρικα. Εγώ θα προτιμίσω απο αυτή την επιλογή τα δικά μου.
Επίσης με ξενερώνει προσωπικά το να έχει ανάκληση μπάκετ σε roadster μου φαίνεται λάθος :P
Tsirwnakos:
Λοιπόν επιδή δεν ξέρω που να ποστάρω το βάζω εδώ...
Ο αδερφός μου έχει αγοράσει εδώ κ λίγο καιρό ένα hard top για το s2k του..
Το μόνο που δεν έχει βρει ούτε αυτός ούτε ο ηλεκτρολόγος μας είναι πως συνδέεται η αντίσταση για το πίσω τζάμι στο ht.
Δεν ξέρουμε που βρίσκεται η αντίσταση από το τζάμι της κουκούλας για να την συνδέσουμε στη φίσα του ht.
Ευχαριστώ..........
Basilmx5:
--- Quote from: Tsirwnakos on March 10, 2010, 05:37:19 PM ---Λοιπόν επιδή δεν ξέρω που να ποστάρω το βάζω εδώ...
Ο αδερφός μου έχει αγοράσει εδώ κ λίγο καιρό ένα hard top για το s2k του..
Το μόνο που δεν έχει βρει ούτε αυτός ούτε ο ηλεκτρολόγος μας είναι πως συνδέεται η αντίσταση για το πίσω τζάμι στο ht.
Δεν ξέρουμε που βρίσκεται η αντίσταση από το τζάμι της κουκούλας για να την συνδέσουμε στη φίσα του ht.
Ευχαριστώ..........
--- End quote ---
Δε ξερω αν γνωριζει καποιο παιδι απο εδω για να σου απαντησει... αλλα πιο σιγουρη απαντηση νομιζω θα επερνες αν εκανες την ερωτηση στο S2k forum...
haris_nc:
Eισης μπορει να το βαλει πανω και να παει σε μια Honda να το συνδεσουν,απλα πραγματα!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version