!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (22/302) > >>

george 1323:

--- Quote from: haris_nc on February 03, 2010, 03:39:18 PM ---Χρονια Πολλά Σιμο!

--- Quote from: Basilmx5 on February 03, 2010, 08:58:38 AM ---ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ PROOOOOO??????? φωναζω να μακουσει αυτος που πρεπει....  :finger:

--- End quote ---

Ο φιλος μου ο κ@λος του κ εγω!!!!Αμα το θυμηθω θα παω αυριο να παρω το 2010.

Αντε και αμα βαλετε τις μπυρες και τις πιτσες πρωταθλημα σπιτι μου (Το Βασιλη δε τον ταιζω,θελει 3 πιτσες μονος του.Καλα βρε μ@λ@κ@ ποσες σοκολατες εφαγες χτες??????) ;)

--- End quote ---
Αγορι μου δεν το ηξερες οτι εινα παμφαγο ον ο Βασιλης,καταδρομικο σου λεωωωω....... :gl:

haris_nc:

--- Quote from: george 1323 on February 03, 2010, 03:41:31 PM ---
--- Quote from: haris_nc on February 03, 2010, 03:39:18 PM ---Χρονια Πολλά Σιμο!

--- Quote from: Basilmx5 on February 03, 2010, 08:58:38 AM ---ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ PROOOOOO??????? φωναζω να μακουσει αυτος που πρεπει....  :finger:

--- End quote ---

Αντε και αμα βαλετε τις μπυρες και τις πιτσες πρωταθλημα σπιτι μου (Το Βασιλη δε τον ταιζω,θελει 3 πιτσες μονος του.Καλα βρε μ@λ@κ@ ποσες σοκολατες εφαγες χτες??????) ;)

--- End quote ---
Αγορι μου δεν το ηξερες οτι εινα παμφαγο ον ο Βασιλης,καταδρομικο σου λεωωωω....... :gl:

--- End quote ---

Θα του πουμε να ερθει αργοτερα που θα εχουμε φαει..... :trelgel: :trelgel:

george 1323:

--- Quote from: haris_nc on February 03, 2010, 03:48:42 PM ---
--- Quote from: george 1323 on February 03, 2010, 03:41:31 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Θα του πουμε να ερθει αργοτερα που θα εχουμε φαει..... :trelgel: :trelgel:

--- End quote ---
Καλα εσυ πας να τον βαλεις γκολ,αλλα δεν αργει ο μπιλ να σε σφυριξει οφ σαιντ........ :llol: :hilarious: :llol:

Neko:
Χρονια πολλα Σιμο γεματα υγεια ;)

Basilmx5:

--- End quote ---

--- End quote ---
:-\ :-\ :-\ :-\ δεν τις μετρησα...
Εσυ θα με κερασεις πιτσες κ εγω θα σε κερασω.. ουτσες... :finger:
βαζω εγω τις μπυρες...κανονιστε αγορια για πρωταθλημα κ φαγητο...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version