!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#5]

<< < (204/302) > >>

emilmx:
pooru ni san
και στο word γράφω και έχω κατεβάσει το σπελινγκ του μοζιλα
τώρα τι να κάνω αν κάνει λάθος ο μπιλ  :tanevramou:

Ξάδελφος
το αμάξι θα είναι σε κλειστό γκαράζ στη γλυφάδα τζάμπα
πειρεα θα μείνω κάπου κοντά στο τζανειο και η με το μηχανάκι θα πιγαινω η με συγκοινωνια
από παλιά ξέρω και εγώ άλλα ξέρω και να τα φτιάχνω

Ξάδελφος:
Αν μεινεις κοντα στο Τζανειο πας και με τα ποδια.Αφου βολεψες το μιατα σε γκαραζ..μια χαρα εισαι!.Αντε παρε το Panda να το μαστορευουμε μαζι...ειναι τρελο γκαντζετακι!.

emilmx:

--- Quote from: Ξάδελφος on March 09, 2010, 01:31:58 PM ---Αντε παρε το Panda να το μαστορευουμε μαζι...ειναι τρελο γκαντζετακι!.

--- End quote ---

μου περνάνε ιδέες να του βάλω κανένα μοτερ λαντσια 1,6 τουρμπατο  :moutza: :moutza:
το έχει κάνει ένας φίλος εδώ χάνια και δεν περιγράφετε: το βλέπεις το ακούς και το χάνεις μετά :guns: :guns:

leonidas11b:

--- Quote from: emilmx on March 09, 2010, 02:05:41 PM ---μου περνάνε ιδέες να του βάλω κανένα μοτερ λαντσια 1,6 τουρμπατο  :moutza: :moutza:
το έχει κάνει ένας φίλος εδώ χάνια και δεν περιγράφετε: το βλέπεις το ακούς και το χάνεις μετά :guns: :guns:

--- End quote ---

Αμα ειναι να κανεις ''λαλακια'' και σε αυτο μην το παρεις δεν αξιζει, παλι πολλα θα χαλας!

Ξάδελφος:
Σωστα ετσι να το φτιαξεις :good: και μετα θα ψαχνεις παρκινγκ γι αυτο και θα ξαναψαχνεις ν αγορασεις κι αλλο Panda,να κανεις τη δουλεια σου.  :llol: :axe:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version