!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#2]
nmwisima:
Nαι έχεις καλύτερη εισαγωγή... :moutza:
Αν είχες μια μικρή ιδέα με το τι ασχολείσαι, θα παρατηρούσες ότι απουσιάζει τελείως το αφμ.
Άρα; Έχει αντικατασταθεί με map προφανώς, συνεπώς υπάρχει άγραφος ή τουλάστιχον MS.
Τα coilover ειναι το κιτ της Κονι, αν αυτό μας λέει κάτι, τα φρένα είναι εργοστασιακά, και τέλος,
οι ζάντες είναι Rota... :finger:
spoumi:
pib:
υπερβολικα χαρουμενα ειναι τα νεα fl :)
spoumi:
--- Quote from: Liakos on April 26, 2010, 10:48:19 PM ---Ακομα δεν εχω δει live NCFL, οποτε δεν μπορω να εχω προσωπικη αποψη για το αν μαρεσει.Οταν πρωτοεμφανιστηκε μου φανηκε αντιαισθητικο.
--- End quote ---
Εμένα στις φωτό με χάλαγε αρκετά και συνεχίζει να μην μου λέει πολλά εκτός από κάποια που έχουν καλό χαμήλωμα και ζάντα ίσως...Γενικά τα φανάρια του με χάλαγαν μπρος και ειδικά πίσω.
Αλλά το έχω δει live ένα στο καινουριο "galaxy grey" αυτό που μπλελίζει, ένα ασημί κι ένα λευκό rc και από κοντά ήταν πολύ όμορφα....το ένα μάλιστα (το ωραιο μπλε) σε δίλιτρο σπορ μου ειχε κολλησει στην κηφισίας και το έβλεπα απο τον καθρέφτη μου...Πολύ όμορφο. :-)
option-D:
Ποιος δεν θα το 'θελε (αν υπήρχε)..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version