!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#2]

<< < (196/298) > >>

Liakos:
To κατω ειναι τετρακινητο... :P Ενταξει μην τα παραλεμε Μανο.Η υιοθετηση μιας "εταιρικης" μασκας ειναι μια επιλογη πολλων κατασκευαστων τα τελευταια χρονια, στους στοχους της οποιας ειναι περιττο να εμβαθυνουμε.Προσωπικα αν κ διαφωνω καθετα με την ιδεα αυτη, μιας κ πιστευω οτι η εικονα ενος miata πρεπει να παραπεμπει στην εικονα...ενος miata κ οχι σε αυτη ενος mazda(ασχετα αν το αυτοκινητο μπορει να διαχωρησει τη θεση του απο τη μαζα με τον οδηγικο του χαρακτηρα), θεωρω οτι στο NCFL εγινε με οσο πιο επιτυχημενο τροπο θα μπορουσε να γινει...Ακομα δεν εχω δει live NCFL, οποτε δεν μπορω να εχω προσωπικη αποψη για το αν μαρεσει.Οταν πρωτοεμφανιστηκε μου φανηκε αντιαισθητικο.Πλεον, ισως το συνηθισα, ισως βοηθανε καποια πολυ προσεγμενα αυτοκινητα εξ Αμερικης, μπορω να πω οτι...βλεπεται.Μιλαω για το εμπρος μερος καθως ολο το υπολοιπο ειναι φοβερο κατα τη γνωμη μου.Θα ειχε ενδιαφερον πιστευω το χαμογελο του NCFL να ηταν μονο το "κατω μισο".

option-D:
χεχε! Δεν έπιασες το νόημα Ηλία..
Για το ύψος το έβαλα το CX7 δίπλα στο NCFL..
Βέβαια το ncfl είναι πάνω στο στρίψιμο κι ίσως γι αυτό να φαίνεται έτσι..
Όπως και να 'χει, τα εργοστασιακά nc συναγωνίζονται στο ύψος το τζιπ της mazda  :P

Charlie:

Alfa Romeo TZ3 Corsa
http://www.autoblog.com/2010/04/26/alfa-romeo-tz3-corsa-live-in-the-flesh/

Basilmx5:
Πανεμορφο το alfaromeo... γενικοτερα το καλο με τα alfaromeo ειναι οτι εχουν ενα πολυ ιδιαιτερο κ ξεχωριστο design χωρις να σου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο...

lok502:
Αν και απεχθάνομαι τα ιταλικά και ειδικότερα τις Άλφα και το φανατικό κοινό τους πιστεύω ότι θα είναι χαζομάρα η Άλφα να μην βγάλει ένα μικρό κουπέ ή roadster σε μέγεθος σαν το Μιάτα και εννοείται πισωκίνητο που να είναι μικρογραφία της 8C ή της ΤΖ3...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version