!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#2]
saldale:
Μιάς και είπατε για το Audi.....παλιές αγάπες! :giveheart: :giveheart:
bill_viper:
Μουράκλα το πρώην αμάξι Αντώνη με το FMIC!!
lok502:
Νομίζω πως αυτά τα Audi έχουν πνευματική ανάρτηση και είναι τόσο χαμηλά μόνο για τις φωτό, αποκλείεται να στρίβει έτσι το αυτοκίνητο και με τόσο κούτσουρο ανάρτηση (γιατί αλλιώς το λάστιχο θα στράβωνε το θόλο με το παραμικρό) το αυτοκίνητο θα διαλυθεί στο 1 μήνα..
Αφού μιλάμε για Audi, ορίστε 2 που θα ήθελα να έχω στο ονειρικό μου γκαράζ:
Εννοείται το Sport Quattro (ναι το κοντό, και μιας και μιλάμε για όνειρα θα ήθελα και ένα S1...)
και ένα από αυτά τα 2 (γιατί και τα 2 είναι γαμάτα αλλά επί της ουσίας είναι παρόμοια.. μάλλον προς το RS6 θα πήγαινα λόγω δύναμης)
Έχω πετύχει στην περιοχή ένα RS4 ανθρακί, μαύρες ζάντες και με ήχο τέρας.. Το είδα μια φορά να ανοίγει και χάζεψα, πρέπει να έχει παραπάνω άλογα από τα (ήδη πολλά) εργοστασιακά γιατί εξαφανίστηκε και στην αλλαγή το πίσω μέρος καθόταν... Όνειρο αυτοκίνητο..
(έχω ένα κόλλημα με μεγάλα σεντάν επιδόσεων όπως καταλαβαίνετε)
saldale:
--- Quote from: bill_viper on April 25, 2010, 11:09:17 PM ---Μουράκλα το πρώην αμάξι Αντώνη με το FMIC!!
--- End quote ---
Ήταν και αρκετά ακριβό Βασίλη το FMIC....Forge Motorsport! :)
simkoz:
--- Quote from: bill_viper on April 25, 2010, 11:09:17 PM ---Μουράκλα το πρώην αμάξι Αντώνη με το FMIC!!
--- End quote ---
Με το ποιό????
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version