!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#2]
nmwisima:
Ναι, ετσι φαινόταν και ακόμα πιο γαμάτο από αυτό!
Αλλά εσύ αποφάσισες να κάνεις αλλαγές...
pib:
ρε Μανο το καθισμα ειναι σχεδον προσωπο με το ρολ μπαρ και το κεφαλι σου βγαινει απο πανω :o γιατι εισαι τοσο ψηλα? πρεπει να εισαι πιο ψηλα και απο το μαμα σε θεση οδηγησης.τι υψος εχεις?
option-D:
--- Quote from: pib on April 23, 2010, 11:34:58 AM ---ρε Μανο το καθισμα ειναι σχεδον προσωπο με το ρολ μπαρ και το κεφαλι σου βγαινει απο πανω :o γιατι εισαι τοσο ψηλα? πρεπει να εισαι πιο ψηλα και απο το μαμα σε θεση οδηγησης.τι υψος εχεις?
--- End quote ---
Αυτό το παρατήρησα κι εγώ, δυστυχώς..
Το κάθισμα καλά κάθεται αν και θα έπρεπε λίγο χαμηλότερα αλλά δεν ξανασκέφτομαι αν το roll bar θα έκανε τη δουλειά του την κακή την ώρα..
Ύψος έχω ~1,82
Ξάδελφος:
--- Quote from: option-D on April 23, 2010, 11:49:12 AM ---Το κάθισμα καλά κάθεται αν και θα έπρεπε λίγο χαμηλότερα αλλά δεν ξανασκέφτομαι αν το roll bar θα έκανε τη δουλειά του την κακή την ώρα..
--- End quote ---
Μ αυτο το σκεπτικο,μιας και το μιατα λογω οροφης δεν επιτρεπει πιο ψηλο ρολμπαρ... βαλε ενα ρολμπαρ εξω απ τ αμαξι πανω απ την κουκουλα σαν αυτα που χουν τα φορτηγακια,νικελ και optional με προβολακια (δε θα ταν ασχημο με την οροφη κατω...)ή βγαλε το καθισμα και κατσε στο πατωμα ala Samba.Αν παντως φοβασαι για το αν θα κανει δουλεια δεχομαι να μου το χαρισεις.
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ Τ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΖΟΥΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ!!! (σορρυ μοντς για τα κεφαλαια αλλα...φωναζω).
Liakos:
Φοβερη φωτογραφια Μανο.Βαλε τη στην παρουσιαση του χρεπιου σε με την 1η ευκαιρια να μη χαθει εδω μεσα. :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version