!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#2]
pib:
lok502 μην υποτιμας και το esi πιθανοτατα (δεν εχω ανοιξει και δεν ξερω) να μας περναει απο πανω... :oops:
lok502:
Το Civic (και το CRX) ESi θυμάμαι ήταν αξιοπρεπέστατα με 125 ίππους (το VTi είχε 160), πρέπει να είχαν από 8.7 ως 8.4.
Ο Σάμπας θα το γνωρίζει αλλά το CRX (το προηγούμενο) ήταν (και είναι) ένα από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα και πριν γίνω Μιατόβιος ήμουν πολύ κοντά στο να αποκτήσω CRX.
Άνοιγμα που έχω κάνει με Del Sol (έτσι λέγεται εδώ το CRX 3ης γενιάς) που είχε εξάτμιση (δεν νομίζω κάτι άλλο ίσως φίλτρο αλλά ακουγόταν πολύ σάπιο) πηγαίναμε δίπλα δίπλα (το ΝΑ μου είναι τελείως στοκ, ούτε καν το αβανς δεν έχω πειράξει) αλλά μετά από ένα σημείο ο οδηγός του άρχισε παλαβιές μέσα στην κίνηση και έκοψα.
lok502:
option-D:
Στον Μανούκη ετοιμάζεται elise με φουλ roll cage, bucket, μοτέρ vw και κοντά στα 700ps.. Καλό, ε; Είναι και 750kg συνολικό βάρος..
plokamhs:
--- Quote from: lok502 on April 14, 2010, 09:57:30 AM ---
--- End quote ---
OMG stretching!
Το προηγουμενο crx ειχε παει να το αγορασει ο πατερας μου(τωρα θα το οδηγουσα εγω :/) και ημουν κατενθουσιασμενος,αλλα δυστυχως επρεπε να οδηγει με το κεφαλι απ'εξω γιατι εβρισκε :(
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version