!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#2]

<< < (161/298) > >>

leonidas11b:

--- Quote from: pib on April 13, 2010, 10:50:38 AM ---ρε θα το κατεβασω κι αλλο και θα καθομαι να το κοιταω με τα κωλοπαιδα τα αμερικανακια γαμω τους δρομους μας  :'(

Μανο τωρα με τις νεες ζαντες βαλε και κοιλοβερς αφου ο Α τα φερνει τσαμπε...

Λεω κι εσενα μαυρο ειναι απλα εχεις το μκ2,5 απο ζαντες φτηνες xxr εχει βαλε κι εσυ κοιλς ριχτο στο εδαφος low offset wheels και θα εισαι παρομοιος  :gl:

--- End quote ---

--- Quote from: option-D on April 13, 2010, 11:08:04 AM ---Του Λεώ είναι ασημί άρα και μούφα..     
Coils βάζει την Παρασκευή..____ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΦΑΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΑΛΙΟ ΤΕΝΤΙΜΠΟΗ ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ____
Οι ζάντες του θα χάνονται μέσα στα φτερά με το +40 ΕΤ..
Εγώ από τον Αχιλλέα δεν παίρνω τίποτα  >:a

Ρίξε το κι άλλο Πάνο κι ασ' το απλά να το βλέπεις..

--- End quote ---

Με πρόλαβε ο κύριος  -D τα είπε όλα......εχω βρει κάτι xxr πολύ ναρες αλλά είναι στην αναμονή ακόμα.....
Κάτι ακόμα θέλω και το Η/Τ και τα BRIDE που έχει το μαύρο.

Neko:
Ναι ριξε τα οι δρομοι μας ειναι πανεμορφοι >:a

pib:
ασημι ειναι? καλα κι αυτο στην υπογραφη?? Λεω που τις βρηκες τις xxr ? ποσο σου ζητανε μεταφορικα?

--- Quote from: Neko on April 13, 2010, 11:14:48 AM ---Ναι ριξε τα οι δρομοι μας ειναι πανεμορφοι >:a

--- End quote ---
κι εγω αν δεις απο που περναω γενικα... ασ το απελπισια

leonidas11b:

--- Quote from: pib on April 13, 2010, 11:28:49 AM ---ασημι ειναι? καλα κι αυτο στην υπογραφη?? Λεω που τις βρηκες τις xxr ? ποσο σου ζητανε μεταφορικα?

--- End quote ---

Στην φώτο είναι ένα ανεκπλήρωτο όνειρο (Mazda-speed)......Προς το παρόν.(Όνειρα δεν κάνουν μόνο τα μικρά παιδιά αλλά και τα λίγο πιο μεγάλα)
Γύρω στα 200 ευρώπουλα θέλουνε οι εγκληματίες! :o
Σε λίγο θα έχεις π.μ. :P

spoumi:

:oops:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version