!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#2]

<< < (157/298) > >>

xenos:

--- Quote from: nmwisima on April 09, 2010, 05:49:52 PM ---Δυστυχώς οι Drift έρχονται μόνο με οφσετ 10 σε 4χ100.
Ο τύπος πήρε τις +20 (που διατίθενται στην Αμερική) και έβαλε όσο αποστάτη χρειαζόταν για να μην βρίσκουν στη δαγκάνα.

Δυστυχώς Ευρώπη 16χ8 +20 οφσετ έρχονται μονο σε 5x114,3!!! Υπάρχει κανένα NC με @ρχίδι@ να γίνει τούμπανέιτιον?????? :yeah: :yeah: :yeah: :yeah:

--- End quote ---

Το 20 νομίζω είναι λίγο ρε γμτ. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα?  :????:
Α. σε 17άρα για nc τι offset/τιμή παίζουν?  :-\

lok502:
Εκπληκτικό μπλε σε ΝΒ (δεν ξέρω αν έχει πέσει photoshop αλλά αν φαίνεται έτσι από κοντά είναι πανέμορφο!)
Επίσης ωραίο στήσιμο με ανάρτηση και 6UL (αν και είναι αρκετά χαμηλό, λίγο ψηλότερο δεν θα με πείραζε, κυρίως για πρακτικούς λόγους)

pib:
lok502 το κανονικο μπλε του επετειακου ειναι. σε πιο παλια ποστ το ειχα βαλει κι εγω αυτο το miata αν ψαξεις θα δεις οτι παντα δειχνει τελειο !! ισως να εχει παιξει με το contrast και να σε ξεγελαει.

υγ: αναρτηση εχει raceland

Liakos:

--- Quote from: nmwisima on April 09, 2010, 05:49:52 PM ---Δυστυχώς Ευρώπη 16χ8 +20 οφσετ έρχονται μονο σε 5x114,3!!! Υπάρχει κανένα NC με @ρχίδι@ να γίνει τούμπανέιτιον?????? :yeah: :yeah: :yeah: :yeah:

--- End quote ---
Θελει οπωσδηποτε fender-rolling...

nmwisima:

--- Quote from: Liakos on April 10, 2010, 01:56:52 PM ---
--- Quote from: nmwisima on April 09, 2010, 05:49:52 PM ---Δυστυχώς Ευρώπη 16χ8 +20 οφσετ έρχονται μονο σε 5x114,3!!! Υπάρχει κανένα NC με @ρχίδι@ να γίνει τούμπανέιτιον?????? :yeah: :yeah: :yeah: :yeah:

--- End quote ---
Θελει οπωσδηποτε fender-rolling...

--- End quote ---

Tουλάχιστον!
Το fr δεν ειναι τίποτα φοβερό, άμα αρχίζει να θέλει τράβηγμα ειναι πρόβλημα... :-[

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version