!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#2]
option-D:
--- Quote from: mx5mk1 on January 28, 2010, 07:52:40 PM ---αυτό το σπόιλερ στην ελλαδάρα θα είχε... 10 μέτρα ζωής
--- End quote ---
Τhat's the point..
Αυτά τα αυτοκίνητα δεν κυκλοφορούν Ελλάδα.. Εκεί, μπορούν και τα κάνουν.. Κι εγώ αν μπορούσα θα το τέζαρα.. Εδώ βάζει ο άλλος σαμαράκια έξω από το σπίτι του για να μην περνάς γρήγορα και τον ξυπνας τα βράδια όταν κοιμάται.. Πας στην Εθνική Οδό κι η τρύπα και το μπαλωμα πάει σύννεφο.. Πίστες φυσικά δεν υπάρχουν για να χαρείς το αυτοκίνητό σου, ενώ εκεί, τα συγκεκριμένα είναι σχεδόν φτιαγμένα μόνο για πίστα.. Την αεροτομή- ξαπλώστρα με τα led στις άκρες τις βάζει ο κλασικός Ελληνάρας στο χιουντάι λάντρα για κόψει βόλτες στο Μπουρνάζι.. Μην συγκρίνετε ανόμοια πράγματα..
Δεν λέω οτι ντε και καλά έχει μπει στην σύραγγα αεροδυναμικών δοκιμών το rx7 με αυτά τα σπόιλερ αλλά φαντάζομαι οτι θα έχουν ρυθμιστεί "πρακτικά" έστω..
simkoz:
Και το ματ καλό, και η πράσινη ζαντούλα σούπερ. Τα εμπρός και πίσω αεροδυναμικά "βοηθήματα" σε όποιον αρέσουν (εμένα πχ με χαλάει το μπροστά αλλά το πίσω όχι και τόσο γιατί είναι και το αμάξι υπερβολικό οπότε ταιριάζει).
Τον σκίουρο δεν τον είδε κανείς; Το highligh όλου του project είναι ρε. Θέλω κι εγώ ΤΩΡΑ. Μάνος ακούει;
option-D:
Εκεί που είναι θα σου χαλάσει γρήγορα.. Δεν προτείνεται..
simkoz:
Θα μου φτιάξεις πολλά και θα τα αλλάζω κάθε μήνα.
option-D:
--- Quote from: simkoz on January 28, 2010, 10:21:53 PM ---Θα μου φτιάξεις πολλά και θα τα αλλάζω κάθε μέρα. Εκτός αν κάποια μέρα δεν κατεβάσω το τζάμι κι έτσι μείνει στη θέση του.
--- End quote ---
edit: quote fixed ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version