!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#2]

<< < (126/298) > >>

Ξάδελφος:
Ειχε αγορασει ενας στη Μεταμορφωση ενα τετοιο,ασημι...εισαγωγεας και κατασκευαστης ανελκυστηρων και αμαξιδιων ηταν...Ετυχε μεσω της δουλειας να τον γνωρισω... θυμαμαι μου λεγε ..ωραιο αμαξι καλες προδιαγραφες αλλα κανεις δε μπορει να το οδηγησει γιατι ειναι επικινδυνο..το ειχε για πουλημα σχεδον 2 χρονια σε μια αντιπροσωπεια.Ειχε ενα ρενο 5 αλπιν παλιοτερα,ξεγελαστηκε και πηρε αυτο και απ οτι μου λεγε... καμια σχεση.Εμενα παντως μ αρεσε πολυ ..και το βουητο απ την κεντρομηχανη διαταξη,πισω μου ... με τρελαινε!!!.Πολυ μ αρεσε...

lok502:
Υποτίθεται ότι το πρώτο ήταν δύσκολο στην οδήγηση, οι περισσότερες κριτικές λένε ότι η δεύτερη γενιά ήταν πολύ ευκολότερη στην οδήγηση (αναλογικά πάντα, γιατί μιλάμε για Κλιό με κινητήρα στο κέντρο)

pib:
φοβερο αμαξι αλλα οντως δυσκολο να το πας.. με τοσο μικρους προβολους και πισω κινηση... εβλεπα και το cup παλια στην tv... πολυ απολυτο αν εκανε το παραμικρο τσακ πισω ηταν τετακε

dimsabas:
Ακριβώς έτσι. Το πρώτο θα ήταν αυτό που είχε ο γνωστός σου Γιώργο. Κάποτε βόλταρε στα ΝΠ ένα πρώτης γενιάς με γαλλικές πινακίδες. Κάποτε τον είχα πετύχει, 40άρης μέσα με γαντάκια (για το τιμόνι με αλκαντάρα), δίπλα μια κοπέλα, του έκανα νόημα και ανοίξαμε. Ψιλοίδια πηγαίναμε... εποχές GTX... :exaclty: :exaclty:

dimsabas:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version