!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#2]

<< < (110/298) > >>

mx5mk1:

--- Quote from: option-D on March 13, 2010, 12:46:17 AM ---Ναι.. Κι οι άλλοι φοβούνται το 195 που έχω βάλει εγώ στην οχτάρα  :llol:

--- End quote ---

Μήπως μπορείτε να βρείτε κάποια φωτογραφία από λάστιχο 205/45/17 σε 17x8 ζάντα? (νομίζω θα υπάρχει minimal stretch)

Μήπως το έχει δοκιμάσει κανείς?

(κάποτε σε ένα αυτοκίνητο που είχα έβαλα ελαστικά 195/50/15 σε 15x7.5 ζάντες και ήταν πολύ όμορφο (όχι υπερβολικό)

philosopher:
Εγώ φοράω 205/50/16 στην 8άρα, δε νομίζω να έχει και μεγάλες διφορές.
Είναι τόσο λίγο streched που σχεδόν δε φαίνεται  ;)

bill_viper:

--- Quote from: philosopher on March 14, 2010, 04:37:52 PM ---Εγώ φοράω 205/50/16 στην 8άρα, δε νομίζω να έχει και μεγάλες διφορές.
Είναι τόσο λίγο streched που σχεδόν δε φαίνεται  ;)

--- End quote ---
Με το παρκάρισμα αντιμετωπίζεις πρόβλημα; Γιατί προφανώς το εργοστασιακό 205/50/16 στην 6.5αρα κάθεται κουτί, στην 8αρα δε φοβάσαι κάθε φορά μη "φας" τις ζάντες; Ρωτώ καθαρά για να δούμε τί θα κάνουμε κι εμείς στο μέλλον.

philosopher:
Κανένα πρόβλημα γιατί δε κάθεται τόσο πιο έξω η ζάντα απο το λάστοιχο, ακόμα δλδ προστατεύει.
Επειδή όμως μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις, μόλις ανοίξει ο καιρός θα βγάλω μερικές, μιας που τώρα φοράω τις 17άρες να δειτε πως κάθεται.

bill_viper:

--- Quote from: philosopher on March 14, 2010, 05:22:23 PM ---Κανένα πρόβλημα γιατί δε κάθεται τόσο πιο έξω η ζάντα απο το λάστοιχο, ακόμα δλδ προστατεύει.
Επειδή όμως μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις, μόλις ανοίξει ο καιρός θα βγάλω μερικές, μιας που τώρα φοράω τις 17άρες να δειτε πως κάθεται.

--- End quote ---
Περιμένουμε πώς και πώς!! :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version