!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#2]
pib:
το συγκεκριμενο λευκο ειναι συνεχεια σε αγωνες drift εχει σπασει 2 μοτερ ετοιμαζει νεο τωρα (το φτιαχνει μονος του!!) εχει πει οτι καποια στιγμη θα το βαψει και τωρα πλεον δεν εχει λαχανι zip ties αλλα λευκα
pib:
και ακομα μια φωτο απο ενα μιατα που ειχα ξαναποσταρει... θα βοηθησει και τον option-d να αποφασισει αν πρεπει να βαλει τις grid :exaclty:
lok502:
Τελικά φαίνεται πως όλοι όσοι έχουν Μιάτα πρέπει να έχουν μια φωτό με το Μιάτα κάτω από κοντέινερ..
option-D:
Έχω κι εγώ :llol:
Υπάρχουν και κάποιες ανέκδοτες ..
Ώρα να έρθουν στη δημοσιότητα..
Basilmx5:
--- Quote from: option-D on March 08, 2010, 09:06:36 AM ---Με τόσο λάστιχο που έχει τριφτεί πάνω στον προφυλακτήρα, οι τοίχοι, τα σπασίματα, τα τσαλακώματα*, τα γρήγορα μπαλώματα για να συνεχίσεις να λυσσάς στην πίστα, όλα αυτά κρύβουν κι από μια ιστορία..
Επειδή και το δικό μου έχει μπόλικα (και για καιρό δεν θα δημιουργήσει άλλα όπως δείχνουν τα πράγματα), κάθε φορά που το βλέπω, το λατρεύω και πιο πολύ :giveheart:
*αυτό είναι τρακάρισμα και του το έχουν τραβήξει έξω με βεντούζες
--- End quote ---
--- Quote from: lok502 on March 08, 2010, 08:57:33 AM ---Αφού ο προφυλακτήρας έχει σπάσει πρέπει κάπως να τον μπαλώσει.
Όπως και να μπουν τα δεματικά θα φαίνονται οπότε καλύτερα που τα βάζει Χ και φαίνονται πιο ωραία από ότι μονά.
Μπορεί να μην ταιριάζει σε Μιάτα με χρώμιο, ξύλο, δέρμα κλπ αλλά νομίζω ότι σε ντριφτάδικο, πιστάδικο Μιάτα δίνει μια εικόνα μαχιμότητας.
Μάλλον δηλώνει ότι ο οδηγός του δεν νοιάζεται για το τί νομίζουν οι άλλοι, αλλά τον ενδιαφέρει μόνο να λιώνει στην πίστα και κατά κάποιον τρόπο τα σημάδια δείχνουν αρκετές "μάχες'".
--- End quote ---
Συμφωνω απολυτα, απλα ηθελα να σας τσιγκλισω λιγο να δω τα επιχειρηματα σας... :) :good: :good: :good: :good:
Πολυ εξυπνο το "διαολακι" στο σημα...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version