!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#2]
lok502:
Αυτό το πορτοκαλί είναι γείτονας, πώς και δεν τον έχω πετύχει;
Το κόκκινο-σαύρα με τα φουσκώματα φαίνεται γαμάτο, απλά δεν μου αρέσει τόσο το σχέδιο της ζάντας.
XrhstosZ:
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hello: :hello: :hello: :hello:
option-D:
--- Quote from: Basilmx5 on March 07, 2010, 02:08:38 PM ---Τωρα αυτο δηλαδη σας αρεσει που ειναι κατεστραμενο κ το περναει για battle scars κ καλα?
--- End quote ---
Δεν τα περνάει για battle scars "και καλά".. Είναι φουλ μάχιμο και ΝΑΙ.. είναι απίστευτα όμορφο :nod:
Με μια πολύ διαφορετική έννοια της ομορφιάς από τη συνηθισμένη..
lok502:
Αφού ο προφυλακτήρας έχει σπάσει πρέπει κάπως να τον μπαλώσει.
Όπως και να μπουν τα δεματικά θα φαίνονται οπότε καλύτερα που τα βάζει Χ και φαίνονται πιο ωραία από ότι μονά.
Μπορεί να μην ταιριάζει σε Μιάτα με χρώμιο, ξύλο, δέρμα κλπ αλλά νομίζω ότι σε ντριφτάδικο, πιστάδικο Μιάτα δίνει μια εικόνα μαχιμότητας.
Μάλλον δηλώνει ότι ο οδηγός του δεν νοιάζεται για το τί νομίζουν οι άλλοι, αλλά τον ενδιαφέρει μόνο να λιώνει στην πίστα και κατά κάποιον τρόπο τα σημάδια δείχνουν αρκετές "μάχες'".
option-D:
Με τόσο λάστιχο που έχει τριφτεί πάνω στον προφυλακτήρα, οι τοίχοι, τα σπασίματα, τα τσαλακώματα*, τα γρήγορα μπαλώματα για να συνεχίσεις να λυσσάς στην πίστα, όλα αυτά κρύβουν κι από μια ιστορία..
Επειδή και το δικό μου έχει μπόλικα (και για καιρό δεν θα δημιουργήσει άλλα όπως δείχνουν τα πράγματα), κάθε φορά που το βλέπω, το λατρεύω και πιο πολύ :giveheart:
*αυτό είναι τρακάρισμα και του το έχουν τραβήξει έξω με βεντούζες
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version