!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#2]
Ξάδελφος:
Το ΝΑ εχει 80s design(εξαλλου τοτε σχεδιαστηκε) και του πανε αυτα οι προβολοις.
jSkyline:
--- Quote from: plokamhs on March 05, 2010, 04:32:11 PM ---Ενταξει συγνωμη που ενθουσιαστηκα και το ανεφερα.Παρακαλω να σβηστει το ποστ μου...
--- End quote ---
--- Quote from: option-D on March 05, 2010, 04:36:37 PM ---Εγώ ξέρω έναν κύριο στην Ιαπωνία που όχι μόνο έχει δει από κοντά (παρακαλώ!) ό,τι αμάξι υπάρχει και δεν υπάρχει αλλά είναι τόσο ντίβα μάλιστα που δεν δέχεται να κάτσει ως συνοδηγός παρά μόνο ως οδηγός..
Μεγάλη φίρμα ο τύπος.. Οπότε ο Γιάννης που έχει κάτσει απλά στο συνοδηγό (μπλιάχ) καλύτερα να μην το παίρνει και πολύ πάνω του..
(κάπως έτσι το έδωσες να φανεί j)
--- End quote ---
Eννοειται οτι κανω πλακα, μιλαμε για το αγαπημενο μου αυτοκινητο... Εντυπωσιαζομαι ακομα και οταν βλεπω Ζ33 (300ΖΧ) τι να πω για ενα R34, το πρωτο που ειχα δει ηταν στην Πρεβεζα, ενα γαλοζιο full nismo kit, ακομα θυμαμαι πως παραληρουσα για περιπου μια εβδομαδα και εδειχνα παντου τις φωτογραφιες, καθε φορα που περναω εξω απο το σπιτι φιλου-ιδιοκτητη R34 και S15 κοιταω να δω μηπως εχει ξεχασει καποιο απο τα 2 εκτος γκαραζ, ειναι καρασπανια και ειναι φυσικα το αγαπημενο μου αμαξι. Τα emoticon αλλωστε δειχνουν την διαθεση μου...
pooru ni san:
--- Quote from: plokamhs on March 05, 2010, 03:48:57 PM ---Σημερα σε πρωινη βολτα στην Πετρουπολη 2 φιλοι ειδαν αυτο.Με παιρνουν τηλ: "Μ@λ@κ@ ελα Πετρουπολεως να δεις ενα R34!"
Και το ειδα :giveheart:
Σημειωτεον,οι ζαντουλες ειναι nismo :yeah: :yeah: :yeah: :yeah:
--- End quote ---
Από όσο μπορώ να καταλάβω, δεν είναι ένα οποιοδήποτε R34 αλλά η τελευταία και πιο σπάνια έκδοση αυτού, η Z-Tune. Γι' αυτό και οι μαύρες ζάντες της Nismo, τα πρόσθετα στους προφυλακτήρες και το φουσκωμένο καπό (υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο βέβαια να τα έχει βάλει ο ιδιοκτήτης). Τα πλαϊνά αυτοκόλλητα λείπουν μονάχα. Το εσωτερικό το πρόσεξες καθόλου; Ήταν ένα τυπικό εσωτερικό ενός R34;
XrhstosZ:
κοκκινες πινακιδες εχει :) ?
lok502:
Πράγματι φαίνεται να είναι το Z-Tune, αν είναι μιλάμε για συλλεκτικό μοντέλο ακόμα και για Skyine (που δεν το βλέπουμε στην Ελλάδα έτσι κι αλλιώς).
Εκτός από το body kit χαρακτηριστικό του Z-tune είναι και δυο ψυγεία λαδιού στο πίσω διαφορικό, φαίνονται εύκολα χωρίς να χρειαστεί να σκύψει κανείς, απλά στη συγκεκριμένη φωτό από αυτή τη γωνία δεν φαίνεται κάτι.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version