!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#2]
Ξάδελφος:
--- Quote from: pib on March 05, 2010, 10:00:37 AM ---
--- End quote ---
Ειχα σκεφτει και εγω να βαλω προβολεις μπροστα στον προφυλακτηρα,οχι με τρυπες,βιδωτους με μπρατσο δεξια αριστερα απ το χαμογελο στις βασεις των tow hooks ,εχω κατι κιτρινους στρογγυλους απ τα παλια φυλαγμενους,αλλα μετα σκεφτηκα...ποιος ακουει τον Αχιλλεα... :axe:
option-D:
Ποιός χέζει τον Αχιλλέα εννοείς :nod:
Κίτρινοι στρογγυλοί είναι; Αν ναι, βάλε τους! Αν είναι τετράγωνοι άσε τους καλύτερα στην αποθήκη..
Ξάδελφος:
Στρογγυλοι ολοστρογγυλοι κιτρινοι τζαμι και λαμπα και νικελ πισω!.Ξηλωμενοι απο το μεταλλικο/νικελ προφυλακτηρα ενος Αscona γειτονα...18-19 χρονια πριν ,ως εκδικηση επειδη μου εσκισε τη μπαλα που επεσε στην αυλη του...Τους ειχα κρυψει απο τοτε στο παταρι του σπιτιου..χαχαααα :llol:
option-D:
Ε, άντε βάλε τους! Τί κάθεσαι; Πότε; Την Κυριακή; Μπορείς να τους βάλεις και καπότες λευκές πάνω αφού δεν θα τους χρησιμοποιείς (κανονικά ΜΟΝΟ έτσι επιτρέπονται οι προβολείς)..
Vidias:
--- Quote from: Ξάδελφος on March 05, 2010, 09:02:43 PM ---Στρογγυλοι ολοστρογγυλοι κιτρινοι τζαμι και λαμπα και νικελ πισω!.Ξηλωμενοι απο το μεταλλικο/νικελ προφυλακτηρα ενος Αscona γειτονα...18-19 χρονια πριν ,ως εκδικηση επειδη μου εσκισε τη μπαλα που επεσε στην αυλη του...Τους ειχα κρυψει απο τοτε στο παταρι του σπιτιου..χαχαααα :llol:
--- End quote ---
ξαδελφε,απλα δεν παιζεσαι.... :llol: :llol: :llol: :moutza: >:- :finger: :trelgel: :trge: :laugh:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version