!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#2]
philosopher:
--- Quote from: Theo on February 23, 2010, 09:21:23 AM ---Το λαστιχο 195/50 σε 8αρα ζαντα δεν ειναι λιγο?
--- End quote ---
Stretched Theo μια χαρά είναι. ;D
Σκέψου οτι εγώ φοράω 205 στην 8άρα και φαίνεται σχεδόν νορμαλ.
Theo:
Μα και εγω 205 φοραω στην 8αρα και μου φαινεται λιγο ποσο μαλλον το 195.
philosopher:
--- Quote from: Theo on February 23, 2010, 09:43:50 AM ---Μα και εγω 205 φοραω στην 8αρα και μου φαινεται λιγο ποσο μαλλον το 195.
--- End quote ---
Ιδανικά στην 8άρα θα φόραγες 225, που είναι και η προτεινόμενη διάσταση.
Δεδομένου οτι ο Μάνος (Option-D) έχει δουλέψει χωρίς πρόβλημα και 195 στην 8άρα, και μιλάμε για χρήση όχι αστεία, δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα με το 195. Έχω αρχίσει και το σκέφτομαι σοβαρά και εγώ σα νούμερο, για τη δεύτερη 4άδα ζάντες.
ΥΓ: όσοι περάσαμε απο Ε30 δε ξεχνάμε τις Borbet Design A 9άρες πίσω με 205, call me Euro look ;).
pib:
ψηφιζω τις ce28n !!! φοβερες και οι πορτοκαλι te-37 και εκει εχει και το τελειο χαμηλωμα !!!
εγω πιστευω και σε καθημερινη βαση παντως δεν θα εχει ιδιαιτερο προβλημα λογο οφσετ αν εχει κανει fender rolling και εχει φτιαξει καλα το camber του... πιο πολυ προβλημα θα εχει επειδη ειναι τοσο χαμηλο κατι που ξερω και απο 1ο χερι :nod:
για εμενα σε nc οι 17ρες ειναι ιδανικο μεγεθος για να δειχνουν καλα, oi 16ρες μου δειχνουν αρκετα μικρες ακομα και με πολυ χαμηλωμα...
leonidas11b:
Κλεμενη απο βορειο site , μου αρεσε παρα πολυ και ειπα να την μοιραστω μαζι σας!
Βεβαια ειναι φωτοσοπ, αλλα με πολυ μεγαλη επιτυχια! :clap:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version