!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#2]
simkoz:
To ξέρω Σπύρο ότι το τόπικ είναι "Διάφορες φωτογραφίες" αλλά βάλε και ένα σχόλιο τι είναι τούτου? Ελληνική ομάδα στο MX5 Cup?
Κανα λινκ;
lok502:
Βλέπω Χατζητόλιο,Πατέλο, δεν τον ξέρω, Τσάδαρη, και τους άλλους 2 δεν τους ξέρω.
Ο Χατζητόλιος είναι στο Evo, ο Πατέλος ξέρω ότι έφυγε πριν κανά χρόνο από το Drive.
Ο Σάμπας ή ο Αχιλλέας θα ξέρουν καλύτερα φάτσες και γεγονότα.
Νομίζω ήταν αγώνας αντοχής της Μάζντα για τα 20 χρόνια του Μιάτα. Συμμετείχε και το αγγλικό Evo.
Αν μιλάμε για Ελληνικό team από αξιόλογους οδηγούς θα έπρεπε να είναι και ο Τσιγκρής μέσα κατά την γνώμη μου.
Πάντως με αυτό το βάψιμο το NCFL από μπροστά φαίνεται γ-α-μ-ά-το.
Liakos:
Τι μανουλομανουλο ειναι αυτο?? Link οπωσδηποτε αν υπαρχει!!
spoumi:
--- Quote from: simkoz on February 15, 2010, 08:07:12 AM ---To ξέρω Σπύρο ότι το τόπικ είναι "Διάφορες φωτογραφίες" αλλά βάλε και ένα σχόλιο τι είναι τούτου? Ελληνική ομάδα στο MX5 Cup?
Κανα λινκ;
--- End quote ---
Δεν ξέρω περισσότερα Σίμο.Αν ήξερα θα τα έλεγα.Μόλις μάθω θα πω αν και όπως βλέπω θα υπάρχουν άτομα εδω μέσα που θα ξέρουν ήδη περισσότερα από μένα.
nmwisima:
Χτόλιος (Ενο), Πατέλος (Οτοτρίτη...), παιδί από το Traction (για να έχουν και τηλεοπτική κάλυψη), Μποιδάνης (Τοπ Γκίαρ και γενικά όμιλος Κωστοπουλου) και ένας της Μαζντα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version