!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#2]

<< < (48/298) > >>

leonidas11b:

--- Quote from: pib on February 13, 2010, 12:31:21 PM ---το κιτρινο fd ειναι θανατος... μονο το καπο με χαλαει... ισως αν το ειχε carbon και δεν εκαναν τοσο μπαμ τα ανοιγματα να ηταν καλυτερο....

--- End quote ---

Θα συμφωνισω οτι το fd ειναι θανατος....αλλα αν ειχε καπο καρμπον πιστευω οτι θα ηταν ψιλο χαλια στο συνολο.

dimsabas:
Μιας και λέγατε για ονειρικά γκαράζ, για δείτε λίγο και το δικό μας. Ας είναι καλά ο νοικάρης, ο οποίος το φυσάει το μαρούλι κατά πώς φαίνεται...

Αρχίζοντας από δεξιά, το Sporty μου, μετά το αυτόματο 500αράκι του νοικάρη, δίπλα η άρτι αφιχθείσα Merc SL55 AMG, στη συνέχεια το υβριδικό Civic της μητρός μου και τέλος η Cayenne GTS του νοικάρη. Και τα τρία καμάρια του είναι μοντέλα 2009. Κατά τα άλλα, παραπονιέται ότι τον έχει γονατίσει η οικονομική κρίση και παζαρεύει την τιμή της θέσης στάθμευσης :llol: :llol: :llol:!
Συνολικά, τα δύο κτήνη του έχουν περισσότερα από 900 άλογα, πάλι καλά που το 500αράκι ρίχνει κάπως το μέσο όρο κατανάλωσης. :punish:

Ανάμεσα στα δύο κτηνάρια, το έχω-ρεκόρ-3.4-λίτρα-ανά-100-χλμ της μητέρας μου, δείχνει απέλπιδα προσπάθεια οικολογικής συνείδησης...

Προσέξτε τη Harley πίσω από την GTS... O0

Η 55άρα πάντως, άρχισε να μου καλαρέσει για τη μεταφορά της νύφης στην εκκλησία... :exaclty: :exaclty: :exaclty:

Αρκεί βέβαια να μου τη δώσει να την οδηγήσω μετά μέχρι τη δεξίωση. Όπως καταλαβαίνετε, η γκρίνια της μέλλουσας θα αρχίσει 2 λεπτά αφότου τελειώσουν οι χαιρετούρες... :llol: :llol: :llol:

Liakos:
Αρκει να πεσει κ κανα πλυσιματακι Δημητρη... :P

dimsabas:
Ήταν δύσκολες οι τελευταίες μέρες Λιάκο με τόσες βροχές. Έννοια σου κι αν μας τη δώσει, θα στολιστεί και με λουλούδια, χάρμα θα εννοείται. Και βέβαια, κατά την αποχώρηση, με μια γκαζιά θα πάρουν δρόμο όλες οι γαρδένιες και οι μιμόζες... :llol: :llol: :llol:

Cobra_MX5:
Sorry αν στο χαλάω, αλλά το facelift της SL δε μ'αρεσει καθολου... Και θεωρώ πως η παρακάτω εικόνα το χαρακτηριζει απολυτα...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version