!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#2]

<< < (271/298) > >>

george1.8:

--- Quote from: Basilmx5 on June 02, 2010, 10:37:34 AM ---To ειπα το παραπανω γιατι απτα 190 κ μετα με γκαζι στο πατωμα πηγαινε μεχρι 210 με απαλο αφημα εκατοστου ομως ανεβαινε... ετσι το παρατηρησα...

--- End quote ---

Iσχύει σε όλα τα ηλεκτρόγκαζα...Εγώ σε ευθεία έχω δει 210-215...
220 έχω δει σε ελαφρώς κατηφορικό δρόμο.

GENERAL:
Πριν λιγο καιρο στην Αττικη Οδο κατευθυνση προς Αεροδρομιο εξω ακριβως απο τον ALPHA ειχα 220+ και ειχε λιγουλακι ακομα σε στροφες να ανεβασει!!!!

option-D:
Ελπίζω να χαμογελούσες, για να βγεις ωραίος  :police:

Neko:

--- Quote from: GENERAL on June 02, 2010, 01:33:40 PM ---Πριν λιγο καιρο στην Αττικη Οδο κατευθυνση προς Αεροδρομιο εξω ακριβως απο τον ALPHA ειχα 220+ και ειχε λιγουλακι ακομα σε στροφες να ανεβασει!!!!

--- End quote ---

Oπως ειπε και ο Μανος ελπιζω να μην σε τραβηξαν φωτογραφια :o Πριν τον Alpha πισω απο την μαυρη ταμπελα υπαρχουν φωτογραφικες καμερες για καθε λουριδα!!!

GENERAL:

--- Quote from: option-D on June 02, 2010, 01:35:40 PM ---Ελπίζω να χαμογελούσες, για να βγεις ωραίος  :police:

--- End quote ---

Δεν εχει ερθει τιποτα ακομα και ελπιζω να μην ερθει !!! Αλλιως την κατσαμε!!! :tanevramou: :tanevramou: :tanevramou:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version