!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#2]

<< < (221/298) > >>

Basilmx5:
Βασικα τον τυπο δεν το βλεπανε γιατι οταν εχει χρωμα ιδιο με το περιβαλλον (γκρι), ασφαλτος, τσιμεντα, πολη, αυτα τα αποτελεσματα θα εχει...

--- Quote from: xenos on May 10, 2010, 10:09:05 PM ---
--- Quote from: haris_nc on May 10, 2010, 09:20:38 PM ---Επισης coilover,bucket,αντιστρεπτικες,κτλ...... ;)

--- End quote ---
Μιλάω για συγκεκριμένα εξωτερικά γνωρίσματα, χαρακτηριστικά της κάθε εταιρίας.   ;)

--- End quote ---
Νομιζω η απαντηση του hari ηταν για να σε πειραξει, γιατι ουσιαστικα δεν ειναι κακο οταν χρησιμοποιησεις καποια πραγματα απο αλλα αμαξια αρκει να πηγαινουν κ να ταιριαζουν στο χαρακτηρα του αυτοκινητου...

xenos:

--- Quote from: Basilmx5 on May 10, 2010, 10:16:28 PM ---Νομιζω η απαντηση του hari ηταν για να σε πειραξει, γιατι ουσιαστικα δεν ειναι κακο οταν χρησιμοποιησεις καποια πραγματα απο αλλα αμαξια αρκει να πηγαινουν κ να ταιριαζουν στο χαρακτηρα του αυτοκινητου...

--- End quote ---

Βασικά τη δική μου αισθητική χαλάνε αυτές οι μόντες. Το αισθητικό κομμάτι είναι υποκειμενικό και καθένας το βλέπει διαφορετικά.  ;)

Ξάδελφος:
Τα φωτα ημερας ειναι πολυ καλη περιπτωση στα μιατα. Παλια που το χα με 5ποντα ελατηρια χαμηλωματος ειχε τυχει αρκετες φορες ημερα κυριως πρωι να κινδυνεψω να με παρουν απο κατω και η δικαιολογια ηταν.."δε φαινεσαι".
Τοτε ειχα βαλει δυο πολυ μικρα προβολακια ομιχλης μεσα στο χαμογελο και ειχα αλλαξει τις λαμπες με μικροτερες και τα χα μονιμα αναμμενα...Ειχε διαφορα με βλεπαν!. Δεν ειναιο τυχαιο που αρχικα τα μοτο αποκτησαν μονιμα αναμμενα φωτα και σιγα σιγα και τ αμαξια.
Τωρα εβαλα ενα ζευγαρι day runing lights οπως λεγονται τεσπα αυτα,μονιμα αναμμενα.Δε με νοιαζει αν ειναι ωραια ή οχι(ο Οπτιον Δ μου πε οτι ειναι ωραια παντως).Μ αρκει που 7 το πρωι στην Αττικη οδο ειμαι πιο ευδιακριτος στον καθε νυσταγμενο χωρις να χρειαζεται να εχω αναμμενα τα φωτα ή τα πορειας(μια φορα τα ξεχασα και μπαταρια καπουτ).
Εσυ τουλαχιστον Ξενοφων ειμαι σιγουρος οτι μπροστα στην ασφαλεια θα εκανε μια παραχωρησουλα στο θεμα αισθητικης.

HOUZIK:

--- Quote from: xenos on May 10, 2010, 10:53:29 PM ---Βασικά τη δική μου αισθητική χαλάνε αυτές οι μόντες. Το αισθητικό κομμάτι είναι υποκειμενικό και καθένας το βλέπει διαφορετικά.  ;)

--- End quote ---
Εμενα πειραζει που μου αρεσουν? ;D

Ξάδελφος:
Κι εμενα σ αυτη τη φωτο(Dubai) μ αρεσουν. Μην εχοντας παρατηρησει ιδιαιτερα το ΝC FL πως ειναι, νομιζα αρχικα οτι ειναι εργοστασιακα...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version