!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες φωτογραφίες [#2]

<< < (219/298) > >>

option-D:
Κάτι καλύτερο θα έβγαζα πάντως (όχι με την κασκαντερική)..
Για καφέ είχαμε πάει.. Με την ευκαιρία τους τράβηξα και μερικές γρήγορες στα όρθια (φωτογραφίες)..
Περισσότερες όταν το κανονίσουμε..
Να μας βγάλεις και βίντεο..
Αγόρασα κι ένα πακέτο μπαταρίες εχθές, άμα είναι να στο δώσω μην ξαναμείνεις πάλι από ρεύμα..  :moutza:

dimsabas:
Για να παίρνει μερικές ιδέες ο Αγωνιάρης... :llol: :llol:

pib:

Μανο προσεξε ποσο διαφορετικη δειχνει η ζαντα μονο απο το χαμηλωμα. και κατι ακομα οι χρυσες ειναι +10 με 10μμ αποστατη αρα 0 και δες πως κρυβοντε κατω απο το θολο λογο καμπερ λες και μπαινουν πιο μεσα απο τις δικες σου  ;) αντι να αλλαξεις παλι ζαντες αλλαξε παλι αναρτηση  :llol:

option-D:
Το δικό μου είναι ίδιο με το μαύρο.. Αν είχα κι εγώ 50 προφίλ κάπως έτσι θα έδειχνε..
Το ασημί που είναι αρκετά χαμηλό και με ΕΤ 0 έχει ξηλώσει τα φτερά του (εκτός κι αν είναι παλιές αμαρτίες)..
Ίσως δώσω ελάχιστο κάμπερ εμπρός αν τελικά δεν μου χαλάσει το τιμόνι που έχω τώρα..
Και μου μένει το DIY lip για να χαμηλώσει λίγο η μούρη..

pib:
το μαυρο εχει 215/40 λαστιχο το ασημι 205/40 και σιγουρα εχει βγαλει τους πλαστικους θολους. τα φτερα ναι εχουν ζημια αλλα δεν ειναι απαραιτητα απο αυτο.. σιγουρα σε εντονο ντριφτ θα ακουμπαει το λαστιχο στο φτερο αν και οταν δινεις καμπερ ''φωλιαζει'' αλλιως η ροδα στο φτερο.. κανε μια δοκιμη στη τελικη και βλεπεις αν σου κανει τουλαχιστον να δεις και στην πραξη  ;) απο εμφανηση παντως θα παθεις ζημια  :yeah:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version