!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#2]
dimsabas:
Πολύ άσχημο μου φαίνεται... λες κι είναι κορεάτικο :nono:! Δηλώνω λάτρης της πρώτης γενιάς... η οποία έχει ψηφιστεί από το αγγλικό EVΟ ως το καλύτερο προσθιοκίνητο όλων των εποχών.
raftopoua:
--- Quote from: dimsabas on April 28, 2010, 11:16:59 PM ---Πολύ άσχημο μου φαίνεται... λες κι είναι κορεάτικο :nono:! Δηλώνω λάτρης της πρώτης γενιάς... η οποία έχει ψηφιστεί από το αγγλικό EVΟ ως το καλύτερο προσθιοκίνητο όλων των εποχών.
--- End quote ---
+1 γιατί έχει τύχει και το έχω οδηγήσει!
option-D:
Στον δρόμο δεν ξέρω ποιο λέει πιο πολλά αλλά εμφανισιακά τουλάχιστον το μόνο που τα λέει ΟΛΑ είναι το DC2..
Το DC1 δείχνει απίστευτα παλιό αλλά εννοείται ότι τραβάει τα βλέμματα σαν τρελό..
lok502:
--- Quote from: option-D on April 29, 2010, 12:07:07 AM ---Στον δρόμο δεν ξέρω ποιο λέει πιο πολλά αλλά εμφανισιακά τουλάχιστον το μόνο που τα λέει ΟΛΑ είναι το DC2..
Το DC1 δείχνει απίστευτα παλιό αλλά εννοείται ότι τραβάει τα βλέμματα σαν τρελό..
--- End quote ---
Αυτό το Integra μου αρέσει κι εμένα... Είναι η ιαπωνική έκδοση με τα "eagle eyes" φώτα, τα διπλά στρογγυλά ήταν για την Αμερική (και για τα λίγα που πήγαν Ευρώπη).
Δεν έχω μπει σε τέτοιο Integra αλλά πιστεύω πως είναι το καλύτερο μπροστοκίνητο όλων των εποχών (και σίγουρα θα το προτιμήσω από αντίστοιχα γαλλικά μπιζουδάκια)
pooru ni san:
--- Quote from: lok502 on April 29, 2010, 02:09:37 AM ---Δεν έχω μπει σε τέτοιο Integra αλλά πιστεύω πως είναι το καλύτερο μπροστοκίνητο όλων των εποχών (και σίγουρα θα το προτιμήσω από αντίστοιχα γαλλικά μπιζουδάκια)
--- End quote ---
Όντως, πρέπει να είναι ένα από τα καλύτερα προσθιόκινητα που έχουν κατασκευασθεί.
Ωστόσο, ο ανταγωνισμός με τα γαλλικά μπιζουδάκια ( :D ) είναι πολύ έντονος για να καταφέρει να διακριθεί.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version