!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες φωτογραφίες [#2]
saldale:
Ο συγκεκριμένος στην φωτογραφία είναι λίγο de-kagour...
Έχει βάψει τις δαγκάνες κόκκινες/κίτρινες και το έχει γεμίσει αυτοκολλητα ferrari... :moutza:
To de-badged πάντως εμένα μου αρέσει και στο κόκκινο..
leonidas11b:
--- Quote from: saldale on January 20, 2010, 08:47:41 PM ---Ο συγκεκριμένος στην φωτογραφία είναι λίγο de-kagour...
Έχει βάψει τις δαγκάνες κόκκινες/κίτρινες και το έχει γεμίσει αυτοκολλητα ferrari... :moutza:
To de-badged πάντως εμένα μου αρέσει και στο κόκκινο..
--- End quote ---
Δεν του έφταναν τα αυτοκόλλητα Ferrari ήθελε και μούρη από Maserati! :grrrrrr:
Vidias:
και λιγα ακουσε...σπανια βλεπω τοσο κακογουστο ιαπωνα....ακου μαζερατι.... :grrrrrr: :punish:
:moutza: :moutza: :moutza: και απο μενα....
dimsabas:
--- Quote from: vidias on January 20, 2010, 09:36:39 PM ---σπανια βλεπω τοσο κακογουστο ιαπωνα...
--- End quote ---
Εννοείς ότι σπάνια βλέπεις καλόγουστο Ιάπωνα. Είναι τραγικοί οι άνθρωποι... θυμήσου τη νέα μόδα με τις εξατμίσεις-γκιλοτίνες. Άλλο που κάποιος από εδώ μέσα τους μιμείται... όλοι βλέπουμε το κατάντημά του... :llol: :llol:
Vidias:
κοιτα,εχει κ αρκετους καγκουρες....μεγιστη καφριλα τα bosuzoku κ καλα φτιαγμενα οχηματα.... :moutza:
αλλα σε γενικες γραμμες εχει και αρκετα αριστουργηματα.για εξατμίσεις-γκιλοτίνες,δεν εχει παρει κατι το ματι μου...
τωρα το ποιος τους μιμειται,επισης δεν εχω ιδεα :????:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version