!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Group Buy απο MX5parts UK up to 5/2/10
philosopher:
--- Quote from: cymru on January 29, 2010, 02:34:27 PM ---Παλι εμεινα τελευταιος...το στρατό μου μεσα :grrrrrr: :grrrrrr:
--- End quote ---
Σώπα ρε Γιάννη, μην ανυσηχείς καθόλου, έτσι κι αλλιώς μέχρι την επόμενη Τετάρτη υποτίθεται πως ήταν η προθεσμία ;)
Ασε που ποιός πάει κόντρα στη μαμα πατρίδα :P
philosopher:
Update:
1. Philosopher (ok) :P
2. Zoid (ok)
1. Konstantinos (ok)
4. Cymru (ok)
5. Dimsabas (ok)
6. Xenos (ok)
To πρόβλημα είναι οτι δε με αφήνει να κάνω αγορά με τη πιστωτική, μιας και δεν είναι Visa απο οτι λέει.
Η πιστωτική μου βέβαια είναι Visa και έχω ψωνίσει αρκετές φορές απο Αμερική και Ευρώπη με τη συγκεκριμένη. Η λύση που πρότεινε ο άγγλος είνα να του δώσω όλα τα στοιχεία της πιστωτίκής απο το τηλέφωνο, πράγμα που για λόγους ασφαλείας δε μπορώ να κάνω.
Θα δοκιμάσω το άπόγευμα απο το σπίτι και με μια άλλη πιστωτική που έχω, μέχρι τότες έχετε καμια εναλακτική πρόταση?
Επίσης κερασάκι στη τούρτα έχει 3 σετ yellow stuff για το NC και παραλαβή έχει σε δυο βδομάδες.
dimsabas:
Δεν έχω εναλλακτική λύση, αλλά σου λέω ότι από μέρους μου δεν υπάρχει η παραμικρή βιασύνη. Και σε 2 μήνες να έρθει η παραγγελία, το ίδιο μου κάνει. Αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα...
cymru:
--- Quote from: philosopher on February 01, 2010, 01:02:26 PM ---
Επίσης κερασάκι στη τούρτα έχει 3 σετ yellow stuff για το NC και παραλαβή έχει σε δυο βδομάδες.
--- End quote ---
3 δεν χρειαζομαστε και εμεις;; :????:
philosopher:
--- Quote from: cymru on February 01, 2010, 03:12:30 PM ---3 δεν χρειαζομαστε και εμεις;; :????:
--- End quote ---
Εγώ εσύ ο Κων/νος και ο Ξένος = 4
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version