!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Group buy μπουλονόκλειδου

<< < (9/11) > >>

simkoz:
και από εχθές το βράδυ έχω φάει το νετ να βρώ. Βρήκα κάπου στο Αιγάλεω σε αντίστοιχη τιμή (42) αλλά δίνει μόνο χονδρική. Κρίμα που δεν έχει άλλα.
Τέσπα θα συνεχίσω το ψάξιμο....

option-D:
impact wrench λέγεται στα Αγγλικά..
Αλλά θα βρίσκεις μόνο αερόκλειδα κι επαγγελματικά στα 220V..

kkostass:
Όποιος ενδιαφέρετε έχει και στο e-bay αλλά δεν λένε κάτι για αποστολή Ελλάδα.Πρέπει να ρωτήσετε..

Impact wrench 1
Impact Wrench 2

Έχει κ άλλα! ;)

george 1323:

--- Quote from: simkoz on January 15, 2010, 08:48:30 PM ---και από εχθές το βράδυ έχω φάει το νετ να βρώ. Βρήκα κάπου στο Αιγάλεω σε αντίστοιχη τιμή (42) αλλά δίνει μόνο χονδρική. Κρίμα που δεν έχει άλλα.

--- End quote ---
Σε εμενα πηρες βρε,αλλα δεν μπορω να πουλησω σε ιδιωτες σε τετοια τιμη,  γουσταρουν τα παιδια κ θα τα δωσω εδω στο μεταξυ μας.... ;)

simkoz:

--- Quote from: george 1323 on January 15, 2010, 09:06:22 PM ---
--- Quote from: simkoz on January 15, 2010, 08:48:30 PM ---και από εχθές το βράδυ έχω φάει το νετ να βρώ. Βρήκα κάπου στο Αιγάλεω σε αντίστοιχη τιμή (42) αλλά δίνει μόνο χονδρική. Κρίμα που δεν έχει άλλα.

--- End quote ---
Σε εμενα πηρες βρε,αλλα δεν μπορω να πουλησω σε ιδιωτες σε τετοια τιμη,  γουσταρουν τα παιδια κ θα τα δωσω εδω στο μεταξυ μας.... ;)

--- End quote ---
Έλα ρε και σας βρήκα και θα μείνω χωρίς (που είναι το smiley που κλαίει?) :grrrrrr: :grrrrrr: :grrrrrr:
ΑΑΑΑ, και σήμερα πνιγόμουν στην δουλειά και ήταν η πρώτη μέρα που δεν άνοιξα το φόρουμ. ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

Ξέρεις αν\πότε θα ξαναφέρετε? μπορώ να περιμένω λίγο από το να ψάχνω πέρα δώθε...
Αν βέβαια έχει ο Λεω, Option-D, dimsabas τι στο καλό όλο και κάποιο θα δανείζομαι  :good:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version