!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Feeler: Carbon parts!
nmwisima:
Αν δεν υπάρχει πρόβλημα με την Ομάδα Διαχείρησης ξακινάω αυτό το τόπικ διευκρινίζοντας ότι είναι τελείως Θεωρητικό.
Υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας με -ερασιτέχνες- πλην όμως έμπειρους κατασκευαστές carbon-kevlar.
Δείγματα δουλειά υπάρχουν -ολόκλήρο αυτοκίνητο εκτός από ουρανό και πόρτες που είναι μεταλλικά :nod:-
και υπάρχουν και πολλά πολυεστερικά κομμάτια.
Συζητάμε με τα παιδιά μήπως φτιάξουμε κάποια πράγματα για Μχ5.
Εχω τις ιδέες μου -πίσω πάνελ για παράδειγμα- αλλά θα ήθελα να ακούσω και τις δικές σας για εξωτερικό και εσωτερικό.
Να τονίσω ότι δεν πρόκειται για δουλειά της πλάκας, θέλει καλούπια κτλ κτλ, οπότε και να το κάνουμε δεν θα είναι κάτι φθηνό, αλλά σίγουρα θα είναι φθηνότερο από την αγορά. Ενημερωτικά και με μια σκάωη της πλάκας πήρα μια τιμή 800 ευρώ για ΕΝΑ καπό -το πρώτο- με την τιμή να μειώνεται εντυπωσιακά ακόμα και για δύο κομμάτια -αφού το αρχικό κόστος των καλουπιών παραμένει ίδιο και μοιράζεται δια δύο.
Δεν είναι κάτι που θα γίνει σύντομα, το παραθέτω απλά για να το κουβαντιάσουμε.
dimsabas:
Έχουμε συγκριτικά νούμερα βάρους;
nmwisima:
Ε, αν το αλουμινένιο καπό του Μάζντα ζυγίζει 7,6 κιλά, το ανθρακονημάτινο του Glanza δεν ήταν πάνω από 4...
Αλλά αυτό δεν είναι συγκριτικό αφού μιλάμε για άλλα αντικείμενα.
Ξάδελφος:
Καλη φαση θα ταν ενα ταμπλο ,στο μοτιβο του ΜΚ1 (οχι το ΜΚ1.5)που ειναι πιο επιπεδο κι επανω να κουμπωνει το κεντρικο πανελ με τους αεραγωγους και τα χειριστηρια του καλοριφερ,HI fi κλπ και το πανελ με τα οργανα. φυσικα και καποιες τρυπες σε χρεη αεραγωγων.εβλεπα το δικο μου που εχει ρωγμες κοντα στο παμπριζ και το σκεφτομουν.
nmwisima:
Εντάξει ρε Γιώργο, είπαμε, κάρμπον παρτς, αλλά όχι και ταμπλό.
Με λες δηλαδή να αγοράσουμε ένα spare ταμπλό Μκ1 (που είναι και απαίσιο) για να βγαλουμε καλούπι και να το πάρει 1 άτομο... :grrrrrr:
Πίσω πάνελ, φτερά, αεροτομές, κεντρική κονσόλα. Αυτά είναι εφικτά πράγματα!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version