!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#4]
saldale:
Το drifting εκτός από τέχνη θέλει και… τύχη!
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=96445&cid=25
leonidas11b:
--- Quote from: mx5mk1 on January 19, 2010, 01:37:31 PM ---
--- Quote from: leonidas11b on January 19, 2010, 01:15:17 AM ---
--- Quote from: mx5mk1 on January 18, 2010, 10:32:25 PM ---Ελπίζω να μην τολμήσει κανένας κακόβουλος να ανεβάσει τα βιντεάκια από την πίστα σήμερα.........
Ξένο, κανόνισε να κάνεις κανένα μοντάζ και να βγάζεις μετά εμένα ότι φταίω..... :axe:
--- End quote ---
--- Quote from: mx5mk1 on January 18, 2010, 10:32:25 PM ---Απλά ο Ξένος τράβηξε βίντεο ενώ είμασταν θεατές και απείλησε ότι θα το ανεβάσει :axe:
(δεν πρόκειται να τολμήσει βέβαια.......) :axe:
--- End quote ---
Καταλαβαίνετε ότι τα σχόλια που έχει κάνει στα βιντεάκια για εμένα είναι επιεικώς τραγικά και δεν θέλει να με πληγώσει.....εγώ όμως τον έχω χεσμ3νο. :P
Το κορυφαίο δεν είναι το τι λέει στα βιντεάκια αλλά ότι την ώρα που οδηγούσα μέσα στην πίστα με πήρε δυο φορές τηλέφωνο (δεν το σήκωσα φυσικά, ούτε που το άκουσα) για να μου πει να μην τρέχω τόσο πολύ και πάθω τίποτα!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........ :outofmind:
Ηλία θα σε δείρω....... :chainsaw:
Υ.Σ. Πάντα φιλικά τον πειράζω.Ο Ηλίας είναι ένας πολύ καλός και αγαπητός μου φίλος.
--- End quote ---
Και εγώ σε αγαπάω Λεώ (ελπίζω να μην μας βγάλουν το όνομα τώρα μετά από αυτή τη δήλωση!)
:angel:
--- End quote ---
Καλά είσαι πολύ νούμερο τελικά! :P
Basilmx5:
--- Quote from: nmwisima on January 19, 2010, 01:08:16 PM ---Που είναι αυτό εκεί που μου λεγες στο τηλέφωνο???
Μια φωτό κάτι που μου χεις, κάτι τέτοιο...
--- End quote ---
Τα φρενα ηταν ρε τρελε...
Ξάδελφος:
--- Quote from: nmwisima on January 19, 2010, 12:16:01 PM ---Nαι, προφανώς. Γι αυτό ρωτάω, είναι πρώην γκόμενος του ή τον γα...συγγνώμη, κρατάει ακόμα?
--- End quote ---
ΕΕΕ πιπερι...αν μας πιασει στο ξυλο δε θα φταιει... :axe: :scared:
nmwisima:
--- Quote from: Ξάδελφος on January 19, 2010, 02:13:59 PM ---
--- Quote from: nmwisima on January 19, 2010, 12:16:01 PM ---Nαι, προφανώς. Γι αυτό ρωτάω, είναι πρώην γκόμενος του ή τον γα...συγγνώμη, κρατάει ακόμα?
--- End quote ---
ΕΕΕ πιπερι...αν μας πιασει στο ξυλο δε θα φταιει... :axe: :scared:
--- End quote ---
Για το Σπόρτι λέω ρε.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version