!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#4]

<< < (20/298) > >>

XrhstosZ:
ωχ .. περαστικα να ναι! και μενα μου τρακαρανε το aygo παρκαρισμενο εχθες στην πειραιως.. και οι γυφτοι ουτε ενα τηλεφωνο τιποτα...ευτυχως πολυ μικρη ζημια και ετσι οπως ειναι ολος πλαστικος ο προφηλακτηρας κουμπωνει πισω σαν lego ;-)

leonidas11b:
Εύχομαι χρονιά πολλά και καλά Χριστούγεννα με υγεία, χαρά και ευτυχία για εσάς τις οικογένειες σας και όσους αγαπάτε..... :excited:

Τις ιδιαίτερες ευχές μου για τους/τις εορτάζοντες. :)

Trelos7:
Τι να πω χρονιάρες μέρες μας έχει χτυπήσει η ατυχία.

Μου ανοίξαν το αυτοκίνητο ευτυχώς από το παράθυρο και όχι απτην κλειδαριά και μου πήραν την άδεια κυκλοφορίας, χτες το βράδυ στο γκάζι.

Το αυτοκίνητο δεν έχει ζημιά, πρώτη φορά που μου ανοίγουν αυτοκίνητο. Απο ότι μου είπαν στο ΑΤ πετραλώνων καλό είναι να μην κατεβάζετε αυτοκίνητο στο γκάζι γενικά.

Η βλακεία είναι ότι πρόσεχα και δεν είχα κατεβάσει αυτοκίνητο στο γκάζι ούτε μία φορά! Χτες ήταν η πρώτη και να τι έπαθα.  :-X

dimsabas:

--- Quote from: option-D on December 25, 2009, 05:02:17 PM ---To ιταλικό μακαρόνι είναι clopyright γιατι είναι δικό μου  >:a

--- End quote ---

Ντάξει μωρέ, δικό σου είναι! Αλλά δεν το είχα πάρει χαμπάρι μέχρι να το πεις... Έχεις μάτι άτιμε! :good:

dimsabas:
Καλά, τι θα την κάνουν την άδεια κυκλοφορίας;

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version