!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#4]
dimsabas:
--- Quote from: Ξάδελφος on January 18, 2010, 10:29:50 AM ---Ίπποι: 123 bhp ??? :????:
garaz!
Αυτο με τους ιππους στις αγγελιες δεν το χω καταλαβει π ο τ ε !. Καποτε ειδα ενα ΜΚ2 κι ελεγε 121 ιππους.Ρωτησα το μαντρα πως προκυπτουν και μου λεει 116 νορμαλ+5 η φιλτροχοανη...121 :guns:
--- End quote ---
Κάποτε κάποιος πουλούσε ένα 1.8 δηλώνοντας 160 ίππους. Προφανώς είχε μπερδευτεί με την ιαπωνική έκδοση... :exaclty:
dimsabas:
--- Quote from: vagmann on January 18, 2010, 12:56:35 PM ---http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=96294&cid=12
A ρε φτωχια καταραμενη...
--- End quote ---
Μία μαύρη Viper βρήκε καταφύγιο σε γνωστό γκαράζ μέσα στο 2009, αλλά δεν έχω υπόψη μου αν ήταν καινούρια, αν δηλαδή αποτελεί τη συγκεκριμένη ταξινόμηση. Πρόσφατα όμως έγινε μπίλιες στον Καρέα, χωρίς δόξα τω Θεώ να χτυπήσει ο οδηγός της. :zalistika:
option-D:
Πάντως στο Γαλάτσι είχαμε μια ασημένια SRT10 (ναι, η καλή έκδοση) αλλά κάπου πουλήθηκε και δεν την ξαναείδα :'(
Μια φορά μόνο που άνοιξε τέρμα μπροστά μου, πήγα να βάλω τα κλάματα..
Ξάδελφος:
--- Quote from: option-D on January 18, 2010, 07:58:54 PM ---Πάντως στο Γαλάτσι είχαμε μια ασημένια SRT10 (ναι, η καλή έκδοση) αλλά κάπου πουλήθηκε και δεν την ξαναείδα :'(
--- End quote ---
Αραγε αυτον θα τον γραφαν τα στρουμφ για την πινακιδα?
spoumi:
--- Quote from: Ξάδελφος on January 18, 2010, 08:09:15 PM ---
--- Quote from: option-D on January 18, 2010, 07:58:54 PM ---Πάντως στο Γαλάτσι είχαμε μια ασημένια SRT10 (ναι, η καλή έκδοση) αλλά κάπου πουλήθηκε και δεν την ξαναείδα :'(
--- End quote ---
Αραγε αυτον θα τον γραφαν τα στρουμφ για την πινακιδα?
--- End quote ---
όσο γράφουν τις ferrari :-/
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version