!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#4]

<< < (182/298) > >>

Ξάδελφος:

--- Quote from: leonidas11b on January 18, 2010, 01:00:39 AM ---Συμφωνώ και εγώ με τους κυρίους από πάνω!
Όσους έχω γνωρίσει μέσα από το φόρουμ μου έχουν δώσει την εντύπωση ότι είναι πολύ καλά παιδιά....
Το όλο κλίμα είναι πολύ φιλικό και δραστήριο, εντάξει υπάρχουν σπάνια και κάποιες μικροεντάσεις που είναι σαν το πιπέρι στο φαγητό το κάνουν πιο πικάντικο! :good:
Από την άλλη υπάρχει και το μπλα-μπλα(που είναι off-topic  topic :P) που απλά ο καθένας γράφει ότι του κατέβει, το οποίο έχει απίστευτη πλάκα και γέλιο τις περισσότερες φορές!

Γίνεται από όλους πολύ καλή δουλεία!Keep walking..... :axe:

--- End quote ---

Εγω παλι οσους γνωρισα μεσα απ το φορουμ ειναι παλιοτετιμποιδες,αλλο ντριφταρουν μεσα στις λαικες αγορες,αλλοι κανουν παρανομες μετατροπες στα μιατα(ελαφρωμα),αλλοι κανουν το ΜΚ1 μουν..@ και ζηλευω,αλλοι πανε και παραγγελνουν JDM κωλοχαρτο απ το τοκυο για να ναι ασορτι με τις JDM φαρδιες ζαντες...ασε σου λεω παλιοχαρακτηρες μεχρι μπαν τους εχουν κανει σε καθως πρεπει φορουμ...παλιοκατασταση.

george 1323:
Πιστευω οτι ολοι εδω εχουν την καλυτερη διαθεση κ ειναι καλα παιδια,με εξαιρεση τον Μανο που ειναι ενας gay κ μισος........ :llol: :llol:

lok502:

--- Quote from: Ξάδελφος on January 18, 2010, 08:20:07 AM ---αλλοι κανουν παρανομες μετατροπες στα μιατα(ελαφρωμα)

--- End quote ---

Παρανομία το ελάφρωμα;  O0

xenos:

--- Quote from: leonidas11b on January 18, 2010, 01:09:59 AM ---Είναι το δεύτερο ΜΧ5 που βλέπω με τέτοιο τιμόνι μάλλον είναι εισαγωγής!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/529904/

--- End quote ---



Ίπποι:     123 bhp ???  :????:

garaz!

leonidas11b:
Καλημέρα! :hello:

Εύχομαι χρόνια πολλά και καλά στους Αντώνιδες/Αντωνίες για 'χθές και στους Αθανάσιους/Αθανασίες για σήμερα!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version