!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#4]
XrhstosZ:
Το copen βγαινει σε δυο εκδοσεις , 660cc turbo (64bhp) και 1300cc(ατμοσφαιρα) ~84 η 87 .Η εκδοση που κυκλοφορει στην Ελλαδα-Ευρωπη ειναι η 1300cc , η αλλη ειναι εισαγωγη!
cymru:
--- Quote from: XrhstosZ on January 13, 2010, 08:07:48 PM ---Το copen βγαινει σε δυο εκδοσεις , 660cc turbo (64bhp) και 1300cc(ατμοσφαιρα) ~84 η 87 .Η εκδοση που κυκλοφορει στην Ελλαδα-Ευρωπη ειναι η 1300cc , η αλλη ειναι εισαγωγη!
--- End quote ---
+1
lathreos:
--- Quote from: jSkyline on January 13, 2010, 07:28:22 PM ---
--- Quote from: lathreos on January 13, 2010, 07:10:53 PM ---Το καλοκαιρι σε παραπέμπει πιο πολυ σε παραλιες λογο της ζεστης. Διαδρομες σαν και αυτη ειναι πιο ωραια να γίνονται τον χειμώνα και αν εισαι τυχερός,οπως ειμουν εγω, μπορεις να πετύχεις εικόνες σαν και αυτες που εχω αποτυπώσει στις τρεις φωτογραφίες 'μπονους'.
Οσο για την συνάντηση ειναι πολυ ευκολο, αρκει να μπεις στο καράβι ;)
--- End quote ---
Mας βαζεις σε πειρασμο ρε Κωστα και μου εχουν λειψει πολυ τα Χανια. Το ΣΚ θα κατεβουν και οι γονεις μου, θα ηθελα πολυ να κατεβω αλλα...
--- End quote ---
Αν οχι τωρα,τουλάχιστον το καλοκαίρι επιβαλετε να κατεβείτε με τα μχ5. Εσυ Γιαννη ξερεις τι γινετε εδω...
jSkyline:
--- Quote from: lathreos on January 13, 2010, 08:52:43 PM ---
--- Quote from: lathreos on January 13, 2010, 07:10:53 PM ---Το καλοκαιρι σε παραπέμπει πιο πολυ σε παραλιες λογο της ζεστης. Διαδρομες σαν και αυτη ειναι πιο ωραια να γίνονται τον χειμώνα και αν εισαι τυχερός,οπως ειμουν εγω, μπορεις να πετύχεις εικόνες σαν και αυτες που εχω αποτυπώσει στις τρεις φωτογραφίες 'μπονους'.
--- End quote ---
Mας βαζεις σε πειρασμο ρε Κωστα και μου εχουν λειψει πολυ τα Χανια. Το ΣΚ θα κατεβουν και οι γονεις μου, θα ηθελα πολυ να κατεβω αλλα...
--- End quote ---
Αν οχι τωρα,τουλάχιστον το καλοκαίρι επιβαλετε να κατεβείτε με τα μχ5. Εσυ Γιαννη ξερεις τι γινετε εδω...
--- End quote ---
Kαλοκαιρι θα ειμαι 100% εκει!!! Τελη Ιουλιου συγκεκριμενα ;)
lathreos:
--- Quote from: jSkyline on January 13, 2010, 10:25:13 PM ---
--- Quote from: lathreos on January 13, 2010, 08:52:43 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Kαλοκαιρι θα ειμαι 100% εκει!!! Τελη Ιουλιου συγκεκριμενα ;)
--- End quote ---
Απο πιο μερος ειναι η καταγωγή σου;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version