!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#4]

<< < (145/298) > >>

plokamhs:
Αναζητείται ΝΒ ή NBFL (δεν είδα μες στο σκοτάδι) που με πρίζωσε χθες το βράδυ σε παράδρομο της Θηβών...
Μπήκα με το πλάι στο δρομάκι και ψάρωσε αυτός,οπότε με πήγαινε προφυλακτήρες αναγκάζοντας με να ξεπεράσω τα 100 :( Είναι κανένας από 'δω??

Basilmx5:
Λοιπον πριν περασα απο παγκρατι κεντρικα, ειχε αρκετη κινηση.. εξω απτα village ηταν ενα γκρουπ ασιατων..ιαπωνεζοι ηταν, κινεζοι ηταν, δε ξερω... αλλα καταλαβα οτι μαλλον το 1ο ηταν γιατι ενας εδειξε το αμαξι κ τοτε ολο το γκρουπ, αντρες γυναικες, το κοιταγαν, το εδειχναν, κοιταγαν τις work.. Οι κοποι μου ανταμοιφθηκαν, τραβαει ακομα τα βλεμματα, στην Ιαπωνια... :yeah: :P :P

Ξάδελφος:
Το Σαββατο μετα την πρωτοχρονια ειχα παει στο Σουνιο και στο παρκινγκ,οταν πηγα να παρω τ αμαξι, ειχαν μαζευτοι γιαπωνεζοι τουριστες και φωτογραφιζαν το μιατακι.Ευτυχως ηταν πλυμενο και φρεσκογυαλισμενο. :giveheart:

nmwisima:

--- Quote from: Ξάδελφος on January 12, 2010, 02:10:14 PM ---Το Σαββατο μετα την πρωτοχρονια ειχα παει στο Σουνιο και στο παρκινγκ,οταν πηγα να παρω τ αμαξι, ειχαν μαζευτοι γιαπωνεζοι τουριστες και φωτογραφιζαν το μιατακι.Ευτυχως ηταν πλυμενο και φρεσκογυαλισμενο. :giveheart:

--- End quote ---

Θα σε πάρει ο φίλος μου ο Γιάννης να σε ρωτήσει για το αιρ-κοντίσιον. Be nice ;)

Ξάδελφος:

--- Quote from: nmwisima on January 12, 2010, 02:14:51 PM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on January 12, 2010, 02:10:14 PM ---
Θα σε πάρει ο φίλος μου ο Γιάννης να σε ρωτήσει για το αιρ-κοντίσιον. Be nice ;)

--- End quote ---

Γιατι να μην ειμαι Nice αδερφε τι ειμαι χιμπατζης? :hello: ειμαι ευγενικος και καταδεχτικος. Το AC  μ εξαιρεση το βαρος που προσθεσα..αξιζει και το τελευταιο του ΕΥΡΩ!!! Η πιο Value for money μετατροπη στο μιατα με επομενη στη λιστα το μπλοκε.
--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version