!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#4]

<< < (142/298) > >>

nmwisima:

--- Quote from: dimsabas on January 10, 2010, 11:12:46 AM ---Μην ξεχνάς ότι φοράω τα 8άρια, ο συνδυασμός είναι πολύ σκληρός.
--- End quote ---

Μην ξεχνάς άλλωστε ότι είναι σκληρότερο από GT3... :moutza: :moutza: :moutza:

kakwkei:
Φιλοι συμφουρητες, υπαρχει κανενας λογιστης αναμεσα μας????

Εχω μια ερωτηση οσον αφορα την αγορα του μεταχειρισμενου μχ5 μου που ειναι στο ονομα μου κ την δηλωση του. Ειναι σημαντικο! Θα ηθελα να την υποβαλω μεσω pm, οποιος ειναι λογιστης και εχει 3 λεπτα απο τον χρονο του, ας μου πει!!

Ευχαριστω!! :)

Liakos:

--- Quote from: cymru on January 11, 2010, 06:59:53 PM ---off topic: τι εγινε σαν πολυ συχνα δεν μπαινεις στο internet για φανταρος;;;Τι το καναμε αεροπορια; :punish:  :btp:

--- End quote ---
Αφου ειμαι καθε μερα εξω....τι να κανω ο ανθρωπος?Να τους παρακαλαω για υπηρεσιες?  :please: :P
Καφε,μπυριτσα,μασα,βολτα ε κ λιγο net...δεν περναει η ωρα. :)

haris_nc:
Με αφορμη αυτο το ποστ,

--- Quote from: NiTse on January 11, 2010, 05:28:20 PM --- Δεν έχω ακόμα. Είμαι υποψήφιος αγοραστής nc αλλά αυτό το ρημάδι το fl δεν έρχεται στις εκθέσεις να το δω λίγο από κοντά και να το οδηγήσω!

--- End quote ---

Ποσοι απο εμας εχουν προγραματησει αγορα αυτοκινητου μεσα στο 2010?

Και μιλαω σοβαρα τωρα,αν ειναι να μαζευτουμε 4-5 ολο και κατι καλυτερο θα μας κανουν,σωστα?

nmwisima:
EEEEEEEEEEEEEEEEEEE, ΣΑΑΑΑΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑ, ΓΡΑΨΕ ΚΑΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΣΤ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version