!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#4]

<< < (139/298) > >>

termi:

--- Quote from: lathreos on December 06, 2009, 12:23:50 PM ---Μηπως να ξεκινούσες διατροφή με αρκετες πρωτεΐνες και μειωμένους υδατάνθρακες και κακα λιπαρά;; Εκει θα δεις την μεγαλη διαφορα. Και στο σωμα σου αλλα και στην σπορ οδήγηση

--- End quote ---
Τώρα το είδα....ΘΕΟΣ προσκυνώ :clap: :please: :good:

Σαν master στο θέμα διατροφής κ προππόνησης (weight trainer,fitness instructor,bodybuilder k πάει λέγοντας) σε συμβουλέυω ότι μια διατροφή θα είναι προτιμότερη από την καταστροφή του αυτοκινήτου...
Δλδ....4-5κιλάκια που για να τα χάσει το μιατα θα πρέπει να ξηλωθούν όλα από μέσα.... :good:
Φιλικά στο λέω εεεε!!!!
Αν θες κάτι επί αυτού του θέματος στείλε π.μ αγορίνα κ θα σε βοηθήσω σε ότι θες ;)

lok502:
Και επ'αυτού έχω να δηλώσω ότι συμφωνώ και επαυξάνω με την προσέγγιση για μείωση υδατανθράκων (και ταυτόχρονα αυξημένη πρόσληψη καλών λιπαρων) καθώς είναι σωστή και αποτελεσματική, αλλά ο Δημήτρης πρέπει να παραμείνει στο ίδιο βάρος αλλά σε διαφορετικές αναλογίες (κοινώς πιο πολλούς μυς!).

Το Σπόρτυ βρίσκεται σε καλό δρόμο, αναμένουμε εξελίξεις στο αντίστοιχο τόπικ.

Basilmx5:

--- Quote from: dimsabas on January 09, 2010, 11:32:58 PM ---http://www.worldcarfans.com/110010823873/swiss-millionaire-gets-290000-speeding-ticket--sets

--- End quote ---

Ετσι πρεπει ναναι... αναλογικα τα προστιμα.. γιατι αν για καποιον το αντικινητρο για να περασει πχ ενα κοκκινο ειναι 700e κ βγαζει το μηνα 1000e για καποιον που βγαζει 10 κ 100 φορες πανω τοσες φορες θα επρεπε να ειναι κ το προστιμο.. Αλλα παλι καλα που εχουν κ τ @ρχιδι@ στην Ελβετια, να δωσουν τετοιο προστιμο γιατι εδω στο Ελλαντα θα λεγανε κ συγγνωμη που σας σταματησαμε..

nmwisima:

--- Quote from: termi on January 10, 2010, 01:56:28 AM ---από την καταστροφή του αυτοκινήτου...
--- End quote ---

:llol: :llol: :llol: :llol:

dimsabas:
Παρακαλούνται όπως οι πορδές που έχουν μετατρέψει το Miata τους σε τσίρκο Μεντράνο να σιωπήσουν τον άκρατο γέλωτα! :exaclty:

Termi, σε ευχαριστώ για την προσφορά. Η αλήθεια είναι ότι αν δοκιμάσω να μειώσω το βάρος μου κατά 80+ κιλά (όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή με το Miata), θα μείνω 23 κιλά, πράγμα που δεν ξέρω αν είναι εφικτό με τα 193 εκατοστά μου :llol:. Αν μάλιστα επιχειρήσω το -100 (ο στόχος), τότε φαντάζομαι ότι δε θα είναι βιώσιμη λύση.
Όμως, τα 4-5 κιλά είναι μια πολύ καλή λύση, αλλά λίγη: ο στόχος είναι τα 10 κάτω, όχι για να σφίξω/δυναμώσω/τουμπανιάσω, αν ήθελα να επιτύχω κάτι τέτοιο, έπρεπε να είχα ξεκινήσει μικρότερος. Σκοπός είναι η καλή υγεία, αλλά κι η απρόσκοπτη εφαρμογή του γαμπριάτικου κουστουμιού πάνω μου.
Ο φίλος-μηχανικός τελεί και χρέη προσωπικού διατροφολόγου, οπότε έχει αναλάβει το ελάφρωμα πλήρως. ;)
Μερσί για την προσφορά πάντως! :gl:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version