!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#4]
dimsabas:
Δηλαδή όποιος πηγαίνει κάτω από το όριο δεν τρακάρει ποτέ; Κι όποιος πηγαίνει πάνω από αυτό γίνεται πρώτο θέαμα στο Youtube και πελάτης γραφείου κηδειών; Μπορεί να είναι κι έτσι, εγώ πάντως διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως και πλαγίως (αν ξέχασα κάποια ακόμα κατεύθυνση, συμπάθα με).
Αν αυτός που λες είναι επιστήμονας, τότε γιατί παραβιάζουν το όριο όλοι; Από τη μητέρα μου με το υβριδικό Civic, μέχρι τους κοιμισμένους μπάτσους που σέρνονται με την Xsara περιμένοντας να τελειώσει η βάρδια, μέχρι το ΚΤΕΛ Σουνίου, μέχρι χοντρό (103 κιλά), ψηλό (1.93) ποδηλάτη; Μήπως επειδή το όριο είναι λάθος; Και μήπως ο επιστήμονας που αναφέρεις ή δεν είναι και τόσο επιστήμονας (διόλου απίθανο, ειδικά στην Ελλάδα) ή έχει άλλες σκοπιμότητες;
spoumi:
Παιδιά δεν νομίζω ότι εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για να συζητήσουμε το πόσο εύστοχος και σωστός είναι ο ΚΟΚ.
Πιστεύω ότι είναι καλύτερα να συζητηθεί από κοντά με κανά καφέ και χαλαρά και όχι εδώ. :)
leonidas11b:
Αυτος που έκανε τη μελέτη για να κατασκευάστει ο δρόμος είναι επιστήμονας αυτός όμως που τον έφτιαξε δεν είναι σίγουρα, όποτε δεν θα καταλάβει ούτε θα προβληματιστεί αν δεν κάνει κάτι σωστά!
Τέλος πάντων σε κάποια σημεία τα όρια είναι λάθος και όχι επειδή δεν έχει γίνει μελέτη αλλά πολύ απλά επειδή δεν ενδιαφέρετε κανένας!
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες Φώτης/Φανή κ.τ.λ. για χθες και στους σημερινούς Γιάννης/Γιάννα!
--- Quote from: spoumi on January 07, 2010, 12:24:06 AM ---Παιδιά δεν νομίζω ότι εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για να συζητήσουμε το πόσο εύστοχος και σωστός είναι ο ΚΟΚ.
Πιστεύω ότι είναι καλύτερα να συζητηθεί από κοντά με κανά καφέ και χαλαρά και όχι εδώ. :)
--- End quote ---
Συμφωνώ! ;)
mx5mk1:
Ας μη στεναχωριόμαστε χωρίς λόγο!
το post για την ταχύτητα το έγραψα με νόημα, καθώς ο ¨φίλος οδηγός mx5" ίσως ήμουν εγώ... :gl:
(...)
Πάντως, καλό είναι να προβληματιζόμαστε όλοι με τα θέματα της ταχύτητας.
Στην αγγλία, όπου οδηγούσα και έμεινα κάποια χρόνια, τα όρια είναι ¨ενεργά¨και διαφοροποιούνται ανάλογα με τις οδικές συνθήκες. Θυμάμαι, ότι σε ένα επαρχιακό δρόμο με ένα γρήγορο δίλιτρο αυτοκίνητο που οδηγούσα, πήγαινα αρκετά γρήγορα και άναψε μια πινακίδα μπροστά η οποία έγραφε: REDUCE SPEED NOW (είναι τρελοί αυτοί οι άγγλοι....)
-περιττό να γράψω ότι υπάρχουν κάμερες ¨διαχείρισης κυκλοφορίας¨ παντού
Καλό βράδυ σε όλους, και πάνω απ όλα, να προβληματιζόμαστε για θέματα ασφάλειας.
:giveheart:
haris_nc:
Ξεκινησα για κατι αλλο αλλα θα γραψω κατι αλλο.
--- Quote from: spoumi on January 07, 2010, 12:24:06 AM ---Παιδιά δεν νομίζω ότι εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για να συζητήσουμε το πόσο εύστοχος και σωστός είναι ο ΚΟΚ.
--- End quote ---
Ναι,συμφωνω και εγω,οταν μαζευτουμε ολοι που διαβαζουμε-γραφουμε στο forum.
--- Quote from: leonidas11b on January 07, 2010, 12:28:52 AM ---
Τέλος πάντων σε κάποια σημεία τα όρια είναι λάθος και όχι επειδή δεν έχει γίνει μελέτη αλλά πολύ απλά επειδή δεν ενδιαφέρετε κανένας!
--- End quote ---
Ειναι στη κριση/παιδεια του καθενος.
Δύο πράγματα είναι άπειρα σε αυτόν τον κόσμο, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...
... και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος! Α ρε Αισταιν καλα τα ελεγες.....
Καληνυχτα!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version