!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#4]

<< < (120/298) > >>

haris_nc:

--- Quote from: dimsabas on January 06, 2010, 11:47:46 PM ---Να στο πω απλά με ένα παράδειγμα: ξέρεις την ευθεία της Βάρκιζας; Από το Ribas ή την Αγία Μαρίνα πηγαίνεις για Βάρκιζα. Είναι μια κατηφορική ευθεία μήκους 1.5 χλμ (με το μάτι) με όριο 50. Δεν το τηρώ ούτε με το ποδήλατο... Θες πραγματικά να μιλήσουμε για ποιο λόγο υπάρχουν τα όρια ταχύτητας;

--- End quote ---

Εγω μια ερωτηση θα σου κανω,θεωρεις πιο βλακα αυτον που εβαλε το οριο η αυτον που το περναει?

dimsabas:
Αυτόν που το έβαλε, θα ήταν η εύκολη απάντηση. Αν κι αυτό είναι λίγο μπερδεμένο γιατί μπορεί να μην το θέσπισε τώρα, αλλά 40 χρόνια πίσω.
Αλλά προφανώς δεν πιστεύω ότι το έβαλε έτσι χωρίς σκοπιμότητα, οπότε δεν τίθεται ακριβώς θέμα εξυπνάδας... :police: :police: :police:

simkoz:
Χάρη κι εγώ συμφωνώ 101% με τον Δημήτρη. Τα όρια τις περισσότερες φορές είναι εντελώς γτπ. Δυστυχώς, γιατί έτσι μαθαίνουμε όλοι να μην τα τηρούμε και το κάνουμε και στα σημεία που είναι σωστά.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο που έχω χρόνια στο μυαλό μου:
έστω ένα όριο 70 χλμ. Το ίδιο μέρα μεσημέρι με καλό καιρό το ίδιο και βράδυ, το ίδιο και με βροχή το ίδιο και με γλίτσα????
Αυτό δεν είναι μεγάλη μλκ?

dimsabas:
Πολύ σωστά! Αλλά ας υποθέσουμε ότι έχουμε τις ίδιες συνθήκες: ίδιο 87χρονος με Cortina 30ετίας που έχει λαδώσει για να περάσει το ΚΤΕΟ και ίδιο ο Μιχαλάκης (εκείνος ντε που είχε πάει διακοπές με τον Κωνσταντίνο) με την ιδιόκτητη κατάμαυρη Ferrari FXX;

haris_nc:
Stouko sta limanakia
Car Accident
Crash - Mercedes-Benz High Speed Crash at the Autobahn

Eχεις δικιο,τωρα βεβαια αυτοι στα βιντεο ειναι ολοι κουλοι....

Και δεν το συνεχιζω γιατι δε θα συμφωνησουμε ποτε.

--- Quote from: simkoz on January 07, 2010, 12:00:38 AM ---Χάρη κι εγώ συμφωνώ 101% με τον Δημήτρη. Τα όρια τις περισσότερες φορές είναι εντελώς γτπ. Δυστυχώς, γιατί έτσι μαθαίνουμε όλοι να μην τα τηρούμε και το κάνουμε και στα σημεία που είναι σωστά.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο που έχω χρόνια στο μυαλό μου:
έστω ένα όριο 70 χλμ. Το ίδιο μέρα μεσημέρι με καλό καιρό το ίδιο και βράδυ, το ίδιο και με βροχή το ίδιο και με γλίτσα????
Αυτό δεν είναι μεγάλη μλκ?

--- End quote ---

Καλο θα ηταν να ρωταμε αν δεν ξερουμε κατι.Οταν το οριο ειναι 120, το 120 ειναι για στεγνο και για βρεγμενο,αυτος που σχεδιαζει το δρομο δεν ειναι ηλιθιος, ειναι επιστημονας!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version