!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#4]

<< < (112/298) > >>

simkoz:

--- Quote from: spoumi on January 05, 2010, 01:41:45 PM ---ναι στο πάνω λέω...πιστεύω θα κάθονται πιο ίσια...δν το έχω ψάξει να σου πω αλλά δν πρέπει να είναι τπτ δύσκολο :-/
Αν θέλεις απο βδομάδα θα πάω να βάλω τον πολυπόθητο συναγερμό μου και φαίνεται αρκετά τσακάλι..
αλλά πιστεύω ότι μπορούμε και μόνοι μας ρε ;)

--- End quote ---
Μπαααα, πρέπει να πάρεις ρεύμα από κάπου κλπ. Δεν θα το τόλμαγα μόνος μου.

--- Quote from: haris_nc on January 05, 2010, 01:47:09 PM ---Που εισαι ρε φανταρακι........!!!!!

--- End quote ---
Γειά σου ρε Μάχιμε

george 1323:

--- Quote from: haris_nc on January 05, 2010, 01:47:09 PM ---Που εισαι ρε φανταρακι........!!!!!

--- End quote ---
Ενα πζν δεν τον λες ποτε φανταρακι.... :axe:θα σου βαλω στο στομα πιπερι.... :guns:

xenos:

--- Quote ---
--- Quote from: Konstantinos on January 05, 2010, 01:17:36 PM ---Κων/νε από ποια έκδοση ΡΧ έχεις βάλει αντιστρεπτικές?

--- End quote ---

Ξενοφών, φοράω τις αντιστρεπτικές από το Cosmo! Όσο για τα υπόλοιπα που λες ότι χρειάζεσαι έχω στην αποθήκη καβαλέτα και τα λαστιχάκια.

--- End quote ---

Κων/νε, έχεις πμ.  :angel:

--- Quote from: Liakos on January 05, 2010, 01:46:10 PM ---Τη βιαστικη καλησπερα μου κυριοι κ κυριες. :)

--- End quote ---

Που σαι ρε Ηλία? Όλα καλά μέσα?

Liakos:
Μπααα....τωρα ειμαι κωλοφανταρο αραγμενο με λαπτοπ κ φραπεδια.... :P
Κ προφανως γιωτας μια κ ηρθα σπιτι για ελαχιστες ωρες μετα απο εξεταση στο 401... ;)

spoumi:
Χαιρετώ τον φαντάρο λοιπόν κι εγώ με τη σειρά μου!
Χρόνια σου πολλά Ηλία!Ελπίζω τωρα να έχεις συνέλθει και να είσαι καλύτερα..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version