!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#4]
nmwisima:
--- Quote from: option-D on December 23, 2009, 05:07:13 PM ---Αν κάποιος έχει καμια εικόνα/ιδέα που να αξίζει ας την ποστάρει..
--- End quote ---
Να μια ιδέα:
Έτσι όπως είναι μπλε, πάρε φόρα και ρίχτο στο λιμάνι!
option-D:
--- Quote from: nmwisima on December 24, 2009, 12:47:01 PM ---
--- Quote from: option-D on December 23, 2009, 05:07:13 PM ---Αν κάποιος έχει καμια εικόνα/ιδέα που να αξίζει ας την ποστάρει..
--- End quote ---
Να μια ιδέα:
Έτσι όπως είναι μπλε, πάρε φόρα και ρίχτο στο λιμάνι!
--- End quote ---
Άμα σε έχω κλειδωμένο μέσα, ευχαρίστως..
nmwisima:
--- Quote from: dimsabas on December 24, 2009, 10:07:49 AM ---
--- Quote from: xenos on December 23, 2009, 11:16:30 AM ---Εγώ αναρωτιέμαι πως δεν έχει ψάξει ο Δημήτρης για wankelοειδές, τα οποία είναι πανάλαφρα... :tease:
--- End quote ---
Ναι, αυτό μας έλειπε τώρα... και ποιος θα μου κάνει τέτοια δουλειά;
--- End quote ---
Το τσακάλι ο φίλος σου...
dimsabas:
--- Quote from: simkoz on December 24, 2009, 11:35:06 AM ---Καλήν εσπέραν άρχοντες
κι αν ει - κι αν είναι ο ορισμός σας,
Χριστού τη θεία γέννηση,
να πω, να πω στ' αρχοντικό σας.
--- End quote ---
Α μπράβο! Αυτά είναι τα σωστά! Γιατί η πρώτη παρέα μού έλεγε "Τρίγωνα κάλαντα μες στη γειτονιά" κι είχα ξενερώσει! :hello:
Εν τω μεταξύ, κατέβηκα στη Γλυφάδα για κάποιες δουλειές με το ποδήλατο και λυπήθηκα όλους αυτούς τους ταλαίπωρους που προσπαθούσαν να τη διασχίσουν με το αυτοκίνητο. Θα χρειάστηκαν κάνα μισάωρο να μπουν στο κέντρο και για παρκάρισμα... ούτε την Πρωτοχρονιά δε θα χουν βρει... :police:
option-D:
--- Quote from: dimsabas on December 24, 2009, 03:14:25 PM ---[...] Α μπράβο! Αυτά είναι τα σωστά! [...]
--- End quote ---
ΑΥΤΑ είναι τα σωστά!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pnrmCH4Rems[/youtube]
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version