!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#4]

<< < (105/298) > >>

Basilmx5:

--- Quote from: haris_nc on January 04, 2010, 03:38:47 PM ---Δικιο εχεις,αλλα και εγω αν δεν πηγαινα μαλλια κουβαρια δε θα χρειαζοταν να σταματησω στο δεντρο....Αρα μπορει ''ο δρομος να εχει ενα μεριδιο ευθυνης''

αλλα το μεγαλυτερο το εχουμε εμεις,αν βλεπεις οτι ο δρομος ειναι σαπουνι-εχει χαλαμενες μπαρες-βγαινουν τρακτερ απο το πουθενα οδηγεις αναλογως.Παντως

εκ ειρας ειναι δυσκολο να παραδεχθεις πως εκανες λαθος-ετρεχες,και εμενα μου πηρε καποιο μεγαλο διαστημα να το παραδεχθω.

--- End quote ---
Στανταρ πρωτα φταιει ο οδηγος κ μετα ο δρομος..

haris_nc:

--- Quote from: dimsabas on January 04, 2010, 03:46:35 PM ---Ίσως αν του δώσεις μια προκαταβολή... είναι εξαιρετικό πάντως του Ηλία, έχει και ESP και μπλοκέ. ;)

--- End quote ---

Μπα χλωμο,ας του ευχηθουμε καλη πωληση και κατι 8α γινει κ για μενα.... :'(   :good:

xenos:

--- Quote from: dimsabas on January 04, 2010, 03:46:35 PM ---Ίσως αν του δώσεις μια προκαταβολή... είναι εξαιρετικό πάντως του Ηλία, έχει και ESP και μπλοκέ. ;)

--- End quote ---

και αντιστρεπτικές eibach και ελαητήρια και άλλα πολλά!  :grrrrrr:

xenos:
Αν πρόκειται κάποιος να κάνει παραγγελία στο κοντινό σχετικά μέλλον στον trademotion, παρακαλώ ας μου στείλει ένα πμ.

θενκς!  :)

ps. =>πλεόν DHL!  :grrrrrr:

gr8:
Paignton Ice Skating for Cars

:clap:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version