!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#4]

<< < (102/298) > >>

option-D:

--- Quote from: xenos on January 04, 2010, 10:59:54 AM ---Ξέρεις ότι θέλεις και σιδηρόδρομο, ε? Μάνο για κόψτου ένα κοστούμι πόσο θα πάει! Επίσης χωράει στο καρ σου?  :punish:

--- End quote ---

Για το 1ο δεν παίζει θέμα: σταθερό μόνιμα
2: Τί κοστούμι; Πόσες ώρες θα του πάρει; ΠΟΛΛΕΣ.. Γιατι χρηματικά δεν θα δώσει πολλά εως τίποτα
3: Αυτό είναι ένα θέμα.. Έπρεπε να το ελέγξεις πριν το αγοράσεις..

dimsabas:
Πράγματι, ελάχιστα σταθερά χωρούν στην καμπίνα του Miata. Άσε που πρέπει να υπολογίσεις και το πώς χωρά ο δικός σου πισινός μέσα στο κάθισμα...

leonidas11b:
Πως να τα δω αυτά ρε παιδιά είναι λίγο μακριά......ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
Πάντως αν δεν μου κάνει υπάρχουν αρκετοί που το χρειάζονται.....από 'τι είδα και η τιμή του είναι πάρα πολύ καλή! ;)

dimsabas:
Απλώς είναι πολλά αυτά που μπορεί να στραβώσουν (κατάσταση, ξεχειλωμένα υλικά, διαστάσεις)... αλλά και πάλι, 60 ευρώ δεν είναι καμιά περιουσία.  :exaclty:

xenos:
Αχ βρε λεώ με τη βιασύνη σου!  :police: :punish: Πως θα το παραλάβεις??? Μεταφορικά???  :police:

--- Quote from: dimsabas on January 04, 2010, 12:47:34 PM ---αλλά και πάλι, 60 ευρώ δεν είναι καμιά περιουσία.  :exaclty:

--- End quote ---

Αν είναι να τα πετάξεις καλύτερα να τα κάνεις σουβλάκια! Λοιπόν θα στο πάρω εγώ για το σπίτι μου.  :-X

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version