!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#4]
option-D:
--- Quote from: dimsabas on January 03, 2010, 12:50:18 AM ---Δεν το λες κι άσχημο: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/193809/
--- End quote ---
Ε, να δώσω το δικό μου 6, να κολλήσω άλλο 1 και να πάρω αυτό :P
nmwisima:
--- Quote from: dimsabas on January 03, 2010, 12:37:17 AM ---Από τη στιγμή που δε βάζω την ένταση σα 16χρονος μετά από rave party, δε βλέπω το γιατί υπάρχει μεγαλύτερη επικινδυνότητα σε σχέση με το να ακούω το ηχοσύστημα τόσο δυνατά ώστε να φτάνει η ίδια ένταση στα αυτιά μου (γιατί αυτό είναι το ζητούμενο).
Αυτό που λες για το Νόμο, συμφωνώ. Είναι ένα ακόμα για το οποίο μπορώ να βρω το μπελά μου... αλλά μάλλον το λιγότερο επιλήψιμο. Πινακίδα, οδήγηση, ταχύτητα, ελιγμοί... :excited:
--- End quote ---
Πέρα από την όποια πλάκα κάνουμε, είναι εκπληκτικά ανώριμο αυτό που κάνεις με τα ακουστικά και φοβερά ανησυχητικό το ότι δεν το καταλαβαίνεις.
simkoz:
--- Quote from: xenos on January 02, 2010, 09:48:52 PM ---Ο Ηλίας θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό... :nono:
Εγώ του τα είπα...
--- End quote ---
Δηλαδή ;
Είμαι λίγο περίεργος κακό είναι;
emilmx:
--- Quote from: nmwisima on January 03, 2010, 01:20:53 AM ---
Πέρα από την όποια πλάκα κάνουμε, είναι εκπληκτικά ανώριμο αυτό που κάνεις με τα ακουστικά και φοβερά ανησυχητικό το ότι δεν το καταλαβαίνεις.
--- End quote ---
+10000000 :exaclty: :exaclty:
lok502:
Φαίνεται ότι έχουμε μπλέξει με πιτσιρίκια εδώ μέσα!
Εγώ τόσα χρόνια οδηγούσα χωρίς καν ραδιόφωνο!
Και δεν με ενοχλεί καθόλου να μην έχω μουσική.
Έχετε κακομάθει όλοι με το "ηχοσύστημα"! :hilarious:
Ε ρε μιά κατοχή σας χρειάζεται! >:-
Για τα ακουστικά συμφωνώ ότι είναι επικίνδυνα, το bluetooth είναι ενοχλητικό (αλλά νόμιμο) αλλά και πάλι κόβει κάπως την ακοή ακόμα και κλειστό.
Άρα λύση, ξηλώστε ηχοσυστήματα και μάθετε να ακούτε τους ήχους του δρόμου και του αυτοκινήτου σας! :exaclty:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version