!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#4]

<< < (10/298) > >>

dimsabas:

--- Quote from: xenos on December 23, 2009, 11:16:30 AM ---Εγώ αναρωτιέμαι πως δεν έχει ψάξει ο Δημήτρης για wankelοειδές, τα οποία είναι πανάλαφρα...  :tease:

--- End quote ---

Ναι, αυτό μας έλειπε τώρα... και ποιος θα μου κάνει τέτοια δουλειά; Όχι πως θα πήγαινε άσχημα το Miata με ένα τέτοιο μοτέρ, ακόμα και το μικρό. :guns:

jSkyline:

--- Quote from: pooru ni san on December 24, 2009, 10:09:34 AM ---Ένα "μαμά" Unplugged είναι βρε. Δεν έχω τίποτα περισσότερο.  ;)

--- End quote ---
Eχεις ΗΤ και κατι αλλαγμενο στην εξατμιση, αλλα το οτι ειναι μαμα δεν σημαινει οτι δεν εχει και αυτο την ομορφια του.Εσωτερικο τι εχει κοκκινα-μαυρα δερματα ???

dimsabas:
Παιδιά, τι δίνετε στα πιτσιρίκια που σας χτυπούν για να σας πουν τα κάλαντα; Εγώ έδωσα 2 5ευρα μέχρι τώρα αλλά έχω την αίσθηση ότι είναι μπόλικα χρήματα και ότι κάνουμε κακό στα παιδιά με τόσα χρήματα. Σκεφτείτε ότι 4.5 ευρώ την ώρα παίρνει ένας υπάλληλος Goody's και 5 κάποιος που κάνει χειροδιανομή εντύπων. Εσύ το 10χρονο που δαπανάς 30 δευτερόλεπτα, γιατί να πάρεις τα ίδια; :zalistika:

Theo:
Θα ερθω και εγω να σου πω τα καλαντα...

5-6 φορες... :P

option-D:

--- Quote from: dimsabas on December 24, 2009, 11:01:00 AM ---Παιδιά, τι δίνετε στα πιτσιρίκια που σας χτυπούν για να σας πουν τα κάλαντα; Εγώ έδωσα 2 5ευρα μέχρι τώρα αλλά έχω την αίσθηση ότι είναι μπόλικα χρήματα και ότι κάνουμε κακό στα παιδιά με τόσα χρήματα. Σκεφτείτε ότι 4.5 ευρώ την ώρα παίρνει ένας υπάλληλος Goody's και 5 κάποιος που κάνει χειροδιανομή εντύπων. Εσύ το 10χρονο που δαπανάς 30 δευτερόλεπτα, γιατί να πάρεις τα ίδια; :zalistika:

--- End quote ---

Εσύ μένεις στη Βουλιαγμένη, έχεις λεφτά..
Δεν μπορεί να δίνεις τα ίδια στην Κυψέλη με αυτά που θα 'δινες στην Κηφισιά..
Εδώ στο Γαλάτσι πάει ~0,60€ το κεφάλι..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version