!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#4]
leonidas11b:
Θα μας τρελάνει αυτό το παιδί!!!(mx5mk1) :zalistika:
Konstantinos:
Γιατί βρε Ηλία το πουλάς?Μετά το Miata τι..? ;) Δεν μου λέτε, πόσο δύσκολο και επικίνδυνο είναι να τοποθετήσει κανεις από μόνος του αμορτισερ στο mk3? Και δεν λέω γενικά σε αμάξι ή Miata, γιατί τα διπλά ψαλίδια εμπρός του NC είναι μπελαλίδικα! Το έχει επιχειρήσει κανείς? Θα ήθελα να αρχίσω να μαθαίνω το αμάξι και να το φτιαχνω μόνος, αλλά ίσως πέσω στα πολύ βαθειά.
xenos:
Ο Ηλίας θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό... :nono:
Εγώ του τα είπα...
dimsabas:
--- Quote from: Konstantinos on January 02, 2010, 07:52:08 PM ---Γιατί βρε Ηλία το πουλάς?Μετά το Miata τι..? ;) Δεν μου λέτε, πόσο δύσκολο και επικίνδυνο είναι να τοποθετήσει κανεις από μόνος του αμορτισερ στο mk3? Και δεν λέω γενικά σε αμάξι ή Miata, γιατί τα διπλά ψαλίδια εμπρός του NC είναι μπελαλίδικα! Το έχει επιχειρήσει κανείς? Θα ήθελα να αρχίσω να μαθαίνω το αμάξι και να το φτιαχνω μόνος, αλλά ίσως πέσω στα πολύ βαθειά.
--- End quote ---
Εγώ μόλις το δοκίμασα στο Μκ2.5 και θέλει κάμποση εξοικίωση και πολλά εργαλεία. Τα έχεις αυτά τα δύο; Αν ναι, προχώρα! :gl:
dimsabas:
Εννοείς ότι τα ακουστικά στα αυτιά απομονώνουν τους θορύβους από το δρόμο και δεν έχω ακουστική αντίληψη του τι γίνεται γύρω μου; Καμία σχέση, Έχεις μια χαρά επαφή με τα τεκταινόμενα γύρω σου. Σήμερα αποσυνδέσαμε και την κεραία, ώστε να χειροτερεύει σταδιακά η απόδοση του ηχοσυστήματος για να μου έρθει πιο μαλακά η αφαίρεσή του. Μάλιστα, όλη την ημέρα κυκλοφορούσα με τις ψείρες στα αυτιά μου και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μόνο ότι σε μερικές περιοχές απομακρυσμένες δεν έχει τόσο καλό σήμα όπως η κεραία. Κι ότι είναι λιγότερο εύκολο να αλλάξεις σταθμό και ένταση σε σχέση με το ηχοσύστημα, που αλωνίζεις πολύ εύκολα. <800 γραμμάρια ήταν η κεραία και μάλιστα πίσω από τον πίσω άξονα. Ουστ! :llol:
ΥΓ. Η πλάκα είναι ότι στο κέντρο, το σήμα δεν επηρεάστηκε καθόλου.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version