!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#4]

<< < (84/298) > >>

option-D:
Εχθές το βράδυ στην παραλιακή (κυκλοφορώ με τζιπ πλέον) ενώ βρίσκομαι στην αριστερή και πάω, βλέπω κάτι τεράστια xenon (όχι, δεν ενοχλούσαν) να με πλησιάζουν.. Όχι απειλητικά αλλά ήμουν περίεργος να δω από πού έρχονται.. Μπαίνω μεσαία, κόβω και με περνάει... Σταμάτάει στο φανάρι πρώτο- πρώτο και μου έχουν ήδη πέσει τα σαγόνια κάτω, αφού το έβλεπα απο τον καθρέφτη.. Shelby Cobra GT 500R.. Λευκό με μπλε ρίγες κι ελληνικές πινακίδες παρακαλώ! Μόλις ανάβει το φανάρι ξεκινάει κανονικά ο μεσιέ αλλά με λίγο παραπάνω γκάζι.. Ξενέρωσα γιατι περίμενα κάτι καλύτερο απο κάτι τόσο μοναδικό.. 2-3 αυτοκίνητα μετά με περνάει μια F 430 σε έναν περίεργο χρωματισμό (δεν ξέρω και τις εκδόσεις της) σε ποντικί με μαύρες ρίγες και μαύρες λεπτομέρειες (πρέπει να ήταν και κάμπριο).. Δεύτερη ξενέρα.. Μετά απο ακόμα 2-3 αμάξια ακόμα με περνάει ένα δυνατό RX8 που σε κάθε αλλαγή βάραγε πυροβολισμούς με την ανάλογη συνοδεία φλογών απο τις εξατμίσεις..

Τί να πεις....

Theo:
Αυτη τη shelby την ειχα πετυχει μια μερα μετα τις τρυπες του Καραμανλη να πηγαινει βολτα χαλαρα...δεν υπαρχει απλα... :giveheart:

dimsabas:
Λέμε και λέμε για τους Ιάπωνες και πόσο καλά ντριφτάρουν, αλλά γίνονται κι επικίνδυνοι ορισμένες φορές:
Crazy Driving in japan

haris_nc:
Ενω οι Ελληνες ειναι Κυριες οταν ντριφταρουν......

dimsabas:
Καλά, δεν μπαίνουν στο άλλο ρεύμα όταν δε βλέπουν...

Εδώ ο άλλος οδηγάει αγωνιστικό αυτοκίνητο και δεν έχει βάλει ζώνη...
Audi Drift with crash

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version