!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#4]

<< < (60/298) > >>

simkoz:
Νταξυ ρε μαν δεν είμαστε όλοι ίδιοι και με την ίδια τρέλλα με σένα.

xenos:

--- Quote from: simkoz on December 30, 2009, 02:20:28 PM ---Όχι δεν φτάνει. Βάζω ένα ναυλον στο κάθισμα για να μην γίνει χάλια, και τα βάζω με μια μικρή κλίση προς την πόρτα. Γενικά δεν κουνιόνται αλλά δεν είναι και για πολλά πολλά γιατί μπορεί να πέσουν πάνω σου. Επίσης τον δεξί καθρέφτη τον ξεχνάς και γενικότερα την ορατότητα προς τα δεξιά.
Τελικά αυτό που κάνω είναι να πάω έτσι μέχρι τον λαστιχά που είναι κοντά μου και τα φοράω στο αμάξι από το σπίτι δεν οδηγάω μέχρι την πίστα έτσι (εκτός κι αν υπάρχει ανάγκη).
Τώρα για αύριο το σκέφτομαι να φέρω άλλο ένα λάστιχο μαζί μου μήπως σκάσει ένα από τα 2 πίσω αν και συνήθως σταματάω όταν αρχίσουν να φεύγουν τα πρώτα κομμάτια και το οδηγάω μέχρι το σπίτι έτσι.

--- End quote ---

Kατάλαβα! Εγώ τα έχω βάλει (μόνο λάστιχα είναι) στο κάθοσμα σε σακούλες τζάμπο με ελαφρια κλίση αλλά όταν φρενάρω πάνε να φύγουν κ τα κρατάω με το χέρι.  :oops: Για να δούμε πως θα πάμε σπίτι σιγά σιγά. Ο καθρέπτης εννοείται ότι αχρηστεύεται, οπότε μάλλον θα το ανοίξω για να έχω καλύτερη ορατότητα!  :angel:

option-D:
Βρε Καήλα, πάρε ένα χταπόδι ή έναν ιμάντα και δέσε τα απο κάποιο σταθερό σημείο του αυτοκινήτου (πάνω στο κάθισμα πάλι)..
Η ζώνη δεν κρατάει τίποτα..

simkoz:

--- Quote from: xenos on December 30, 2009, 03:04:13 PM ---
--- Quote from: simkoz on December 30, 2009, 02:20:28 PM ---Όχι δεν φτάνει. Βάζω ένα ναυλον στο κάθισμα για να μην γίνει χάλια, και τα βάζω με μια μικρή κλίση προς την πόρτα. Γενικά δεν κουνιόνται αλλά δεν είναι και για πολλά πολλά γιατί μπορεί να πέσουν πάνω σου. Επίσης τον δεξί καθρέφτη τον ξεχνάς και γενικότερα την ορατότητα προς τα δεξιά.
Τελικά αυτό που κάνω είναι να πάω έτσι μέχρι τον λαστιχά που είναι κοντά μου και τα φοράω στο αμάξι από το σπίτι δεν οδηγάω μέχρι την πίστα έτσι (εκτός κι αν υπάρχει ανάγκη).
Τώρα για αύριο το σκέφτομαι να φέρω άλλο ένα λάστιχο μαζί μου μήπως σκάσει ένα από τα 2 πίσω αν και συνήθως σταματάω όταν αρχίσουν να φεύγουν τα πρώτα κομμάτια και το οδηγάω μέχρι το σπίτι έτσι.

--- End quote ---

Kατάλαβα! Εγώ τα έχω βάλει (μόνο λάστιχα είναι) στο κάθοσμα σε σακούλες τζάμπο με ελαφρια κλίση αλλά όταν φρενάρω πάνε να φύγουν κ τα κρατάω με το χέρι.  :oops: Για να δούμε πως θα πάμε σπίτι σιγά σιγά. Ο καθρέπτης εννοείται ότι αχρηστεύεται, οπότε μάλλον θα το ανοίξω για να έχω καλύτερη ορατότητα!  :angel:

--- End quote ---
Αν είναι μόνο λάστιχα είσαι super και παίρνεις και 4άδα: τα 2 συνοδηγός όρθια το 3ο από πάνω τους (τα κρατάει κιόλας γιατί σφηνώνει μεταξύ μπαρμπριζ και προσκέφαλου συνοδηγού και το 4ο στο μισάνοικτο πορτ μπαγκαζ!
Η μόνη σου δέσμευση είναι ότι πρέπει να είσαι ανοιχτός οπότε φοβάσαι την βροχή.

xenos:

--- Quote from: option-D on December 30, 2009, 03:14:57 PM ---Βρε Καήλα, πάρε ένα χταπόδι ή έναν ιμάντα και δέσε τα απο κάποιο σταθερό σημείο του αυτοκινήτου (πάνω στο κάθισμα πάλι)..
Η ζώνη δεν κρατάει τίποτα..

--- End quote ---

Tώρα που το λες στο πορτ μπαγκάζ υπάρχει ένα μαλάκιο!  :excited:

--- Quote from: simkoz on December 30, 2009, 03:23:08 PM ---Αν είναι μόνο λάστιχα είσαι super και παίρνεις και 4άδα: τα 2 συνοδηγός όρθια το 3ο από πάνω τους (τα κρατάει κιόλας γιατί σφηνώνει μεταξύ μπαρμπριζ και προσκέφαλου συνοδηγού και το 4ο στο μισάνοικτο πορτ μπαγκαζ!
Η μόνη σου δέσμευση είναι ότι πρέπει να είσαι ανοιχτός οπότε φοβάσαι την βροχή.

--- End quote ---

Ένα ξεφούσκωτο δεν χωράει στο πορτ μπαγκάζ?  ::-

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version