!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#4]
GENERAL:
--- Quote from: Konstantinos on December 29, 2009, 01:58:58 AM ---Ποιο καλό παιδί ήταν στη 1:30 στη Φραγκοκλησσιάς προς Βείκου με κυπαρισσί NA δίπλα μου??
--- End quote ---
Εγω οχι παντως!!!! :llol: :llol: :llol: :llol:
simkoz:
Και ποιό ασήμι ΝΒ ανέβαινε την Πεντέλη από Ν. Μάκρη το απογευματάκι πατημένο; Κανεις από εδώ;
lok502:
Αν ήταν πριν ένα χρόνο Πεντέλη-Ν. Μάκρη θα με βλέπατε κάθε μέρα (τουλάχιστον 5 φορές! :-X)
Αγαπημένα μέρη-απίστευτη διαδρομή, καθώς και Πεντέλη-Διόνυσος.
Ξάδελφος:
--- Quote from: lok502 on December 29, 2009, 08:29:07 AM ---Αν ήταν πριν ένα χρόνο Πεντέλη-Ν. Μάκρη θα με βλέπατε κάθε μέρα (τουλάχιστον 5 φορές! :-X)
Αγαπημένα μέρη-απίστευτη διαδρομή, καθώς και Πεντέλη-Διόνυσος.
--- End quote ---
Καλημερα
Ειχα να κανω τη διαδρομη Ν Μακρη-Διονυσο-Κηφισια χρονια, παλιοτερα το κανα συνεχεια κι ειχα μαθει την καθε λακουβα..Φετος περασα και ειναι τετοια η κατστροφη απ τη φωτια που η διαδρομη ηταν αγνωριστη,δεν ξαναπαω πιαστηκε η ψυχη μου.Προτιμω να τη θυμαμαι οπως ηταν.
simkoz:
Εχθές που πέρασα εγώ ήταν αρκετά σκοτεινά ώστε δεν φαινόντουσαν τα καμένα. Το κακό είναι ότι δεν ξέρω καλά την διαδρομή και με τα φώτα που έχω :moutza: δεν μπορούσα να πατήσω όσο θα ήθελα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version